שאלה בקשר למתכונים

LIRONSH100

New member
שאלה בקשר למתכונים

שלום, אני אשמח אם למישהו יש מתכונים שאין בהם: שמן, ביצה, מלחים,וסוכרים (כן, זה כולל גם בתבלינים) תודה, לירון
 
מתכונים בלי שמן, ביצים סוכרים ומלח

שלום לירון לא כתבת מדוע את/ה זקוק למתכונים כאלה. בדרך כלל אנו לךא ממליצים על מתכונים נטולי שומן וסוכר בכלל אני מצרף מתכון כזה: גלילי עוף ממולאים בדלעת ותרד ברוטב עגבניות ובזיליקום מצרכים: (8 מנות) - 2 חזה עוף (פרפרים) דפוקים לשניצל (כ 300 גר') - 200 גר' תרד. - 100 גר' דלעת. - 1 כף שמן זית מצרכים לרוטב - 4 עגבניות. - חצי כוס מים. - שן שום כתושה - כפית שמן זית - חצי כוס עלי בזיליקום חתוכים לרצועות. אופן ההכנה: רוטב - קלפו את שיני השום וחיתכו אותם לפרוסות - קלפו את העגבניות חיתכו אותם לשניים והוציאו את החרצנים. - שימו את העגבניות בסיר ובשלו כ רבע שעה. - קצצו את עלי הבזיל והוסיפו עם השום לרוטב כדקה לפני ההגשה. גלילה - דפקו את פרפרי העוף לעובי דק ביותר ותבלו אותם עם מלח ופלפל. - חיתכו את הדלעת לקוביות, תבלו במלח ופלפל, וחילטו בסיר עם מים רותחים - קצצו את התרד ואדו אותה במחבת עד לריכוכה. - צרו מחית מהדלעת ומחית מהתרד - להכנת הגלילה פירסו עלה אחד של עוף ומעליו מירחו את מחית התרד. מעל למחית פירסו עוד עלה עוף ולבסוף מירחו שכבה של מחית הדלעת. - פירסו נייר כסף ומעליו נייר אפיה. גלגלו את השכבות לגליל בתוך הניירות, סיגרו ואפו כרבע שעה בחום של 180. - הגישו עם הרוטב בתיאבון רני
 

LIRONSH100

New member
תודה רוני

אני מצטערת שלא פירטתי. פשוט אבי חזר אתמול מבית החולים אחרי שעבר התקף לב ראשון. והרופאים שלו אסרו עליו את כל המרכיבים שצינתי. ושכחתי להוסיף שבבשר אסור שזה יהיה ממקומות פנימיים (כגון, לבבות וכדומה..) ותודה על המתכון אני בהחלט אנסה זאת, (כמובן במסגרת שאני יכולה בגלל אבי) לירון.
 
למעלה