שאלה בקשר לנגן AXON ..

BEST BET

New member
שאלה בקשר לנגן AXON ..

יש לי נגן 128 מגה AXON האם אפשר לסדר את השירים בתיקיות? שאני מחבר אותו למחשב ב USB אני יכול לסדר הכל , אבל שאני מדליק את הנגן אין שום תיקיות אלא חייב להעביר את כל השירים עד שמגיעים לשיר שרוצים מישהו יודע?

יאיר B

New member
כשהנגן לא משמיע מוזיקה (כלומר

במצב PAUSE) לחץ קצר על הג'ויסיטיק. תקבל כמה אפשרויות שאחת מהן היא תיקיה. לחץ עליה, בחר את התיקיה הרצויה מהרשימה ואשר עם הג'ויסיטיק.

BEST BET

New member
זה רק מעביר שיר אתה מתכוון?..

לחיצה קלה על הג'ויסטיק איפה שמעבירים שיר?

BEST BET

New member
טוב אז לא מראה לי שום תיקיות ...

זה רק מעביר שירים וגם ה נגן קובע את הסדר בעצמו לא ניתן לראות את התיקיות ששמרתי כאשר חיברתי אותו ב USB למחשב?

יאיר B

New member
אתה יודע שניתן ללחוץ על הג'ויסטיק

פנימה, נכון? זה מכניס אותך לתפריטי אפשרויות... בנוגע לסידור השירים: אתה צריך לספרר את השירים לפי הסדר שאתה רוצה לשמוע אותם (הספרור צריך להיות בתגיות - יש מאמר על שינוי התגיות במאמרים). אם לא הנגן מסדר אותם לפי סדר שמי.

BEST BET

New member
וואלה תודה רבה יאיר אפילו לא ידעתי

שאפשר ללחוץ על הכפתור הזה יש די הרבה אפשרויות אני רואה

BEST BET

New member
האור נכבה לי תוך 3 שניות איך ..

אפשר להאריך את זמן התצוגה?

BEST BET

New member
אני עדיין לא רואה שום תיקיות או ...

משהו דומה לזה הדבר הכי קרוב זה PLAY MODE שאולי צריך אופציית PREVIEW?

יאיר B

New member
כמו שכתבתי בתשובה הראושונה שלי

כשהנגן נמצא במצב לשמוע מוזיקה, אבל לא משמיע את המוזיקה, תלחץ על הג'ויסטיק פנימה לשניה. יהיה כתוב LOCAL FOLDER. אתה לוחץ שוב ומגיע לרשימת התיקיות שיש בנגן (אם יש תיקיות בנגן). בעזרת הג'ויסיטיק (ימינה/שמאלה) אתה יכול לעבור בין התיקיות ואתה מאשר את התיקיה שאתה רוצה לשימוע ממנה ע"י לחיצה קצרה על הג'ויסטיק. לאחר מכן אתה לוחץ PLAY לשמיעת השיר הראשון בתיקיה. יש לציין שלא ניתן לעשות בנגנים מסוג זה תיקיה בתוך תיקיה. מקסימום שירים בתוך תיקיה הוא 99 ויש גם הגבלה על מספר התיקיות (לא יודע מה הוא). אני מצרף הוראות הפעלה בעברית לנגנים מסוג זה מאתר טופ (בדך שיפתח לתחץ על הקישור בשורה השנייה שכתוב עליו "הוראות הפעלה לנגן FunkeyBoy - MP3").

למעלה