שאלה בקשר לנגנים - כללית, למבינים.

HelloweeN

New member
שאלה בקשר לנגנים - כללית, למבינים.

מופנית לכל האנשים שמבינים קצת הרבה מעבר לאייפוד המהולל, ומתמצאים קצת בשאר נגני אמפי3 מבוססי הארד דיסק או פלאש. כרגע יש לי נגן פלאש של rio מדגם cali. בתקופה האחרונה הוא התחיל לעשות (כמה לא צפוי מריו...).. תאורת מסך חדלה מלעבוד, התוכנה כשלעצמה מסריחה ולא מאפשרת אופציות שאני צריך (תיקיות וכו'). אי לכך ובהתאם לזאת, אני חושב על רכישת נגן חדש. פה מגיע הקאץ' הגדול: כ-ל הנגנים שאני מכיר ויודע עליהם, פועלים עם בטריה ניטענת (li-on battery). אני בנאדם שמטייל די הרבה, וקרה לי לא פעם ולא פעמיים שניתקעתי באמצע שום מקום עם נגן אמפי3 עם בטריה ניענת שניגמרה, ושהיה שווה לתחת באותו זמן, כי לא היה לי איפה להטעין. יאמר לזכותו של האייפוד, שמבין כל מוצרי הלוויה העושקים, יש גם כמה דברים מאוד טובים כמו קייס לבטריות ספייר. חסל בולשיט, האם מישהו מכיר נגן טוב פלאש או הארד דיסק (אם פלאש, אז שיהיה חריץ הרחבה) שפועל על בטריות רגילות, כאלה שניתן לקנות בחנות, או שמא יש לו בית-סוללות ספייר שניתן לחברו למכשיר בעת הצורך? אודה לכל תשובה טובה!

weird dust

New member
אני אישית לא מכיר

אבל בשבילך אני חושב שאם תטייל הרבה אז האפשרות של החיבור בטריות אל האי פוד מאוד יכול לעזור לך המחיר שלו בארץ הוא בסביבות ה200 שקל אם אני זוכר נכון והוא אמור להוסיף 15-20 שעות של נגינה לפי הטענה של היצרן אני אישית לא מכיר נגן אהרד דיסק אחר שמגיע עם אפשרות להחליף בטריות. המיני דיסק שלי מגיע עם בטריה שאפשר להחליף ומחירה הוא בסביבות ה100 שקל והיא מתה מהר (תוך שנה החלפתי 2 וכיום אני על בטריות רגילות עם מכשיר כזה שמתחבר).

HelloweeN

New member
הצרה היא שאני לא אוהב את אייפוד.

לא אוהב את הנגן הזה, הוא לא נוח לי, ולכן אני לא אשקיע בו את כספי. אני יודע על מה אתה מדבר במיני דיסק... חבל שאין כאלה נגני אמפי3 שיש להם כזה חיבור... :/

weird dust

New member
מה רע באי פוד?

ואני די בטוח שלעוד כמה נגנים יש מעם בטריות.

HelloweeN

New member
אני לא אוהב אותו.

לא מעונין להתעסק עם כל החרא שלו, כל האייטיונס, כל ההגדרות האלה, אין לי כח לזה. וראיתי טוב מאוד אצל חברים שלי כמה זמן צריך לשרוף בשביל הדברים האלו, וזה לא בשיבילי. אכן אין נגנים כמו שאני מחפש, לכם אני פונה לעזרת המבינים, שאולי יוכלו איכשהו להאיר את עיני במיקרה ופיספסתי משהו. שוחחתי כמה וכמה פעמים עם מעבדות קריאטיב, וניסיתי לשכנע אותם שיבנו נגן כזה, בנתיים זה לא זז.

למעלה