שאלה בקשר לנוער (Champion Manager)

שאלה בקשר לנוער (Champion Manager)

איך אני מעלה אותם? אני זוכר שפעם העלתי שחקנים, אבל לא יכולתי יותר להעלות במשך כל השנים של המשחק. זה היה מעלה לי כמה שחקנים שאפשר לפי המקום שיש (אם יש לי 43 שחקנים בקבוצה, זה היה מעלה לי 7 שחקנים) ואני גם לא יכול לבחור אותם, אם אני רוצה להעלות רק שחקן אחד כל שנה, איך עושים את זה? ועוד שאלה דבר שמאוד מעצבן אותי זה, כשאני מחתים שחקן אני צריך לבחור אם יהיה חשוב בהרכב, על הספסל, ברזרבה וכו’(set transfer status) אבל שאני מסמן למשל young player והוא לא מסכים, אי אפשר לחזור ולשנות את זה לשחקן חשוב, כדי שיסכים לחתום, צריךלחקות הרבה זמן(ואם הוא שחקן חופשי אין הרבה זמן) למי שהבין את השאלה אפשר לשנות?

ziv 20

New member
לא נראה לי

רק אחרי 10 ימים אתה יכול לשנות את הבחירה הקודמת שלך זה מבאס רצח

אורD

New member
אין ספק

שזה אחד הדברים המעצבנים ביותר במשחק, אם לא הכי.

ofer16

New member
אין אפשרות

להעלות שחקנים מהנוער. עוזר המאמן שלך מעלה שחקן או שניים כל פעם לרזרבס שלך ואתה צריך לבחור אם אתה רוצה להחתים אותו או לשחרר אותו. במנג´ר 01/02 שינו את האפשרות לבחור איזה תפקיד השחקן ימלא במועדון בגלל שבמנג´רים הקודמים אנשים היו בוחרים את התפקיד שהכי זול להם ואז מחתימים את השחקן על התפקיד הזה (לדוגמה, אם רצית להחתים את דונובן בתור שחקן מפתח אבל ראית שבתור שחקן צעיר זה יותר זול לך, היית מחתים אותו בתור שחקן צעיר ולא מה שהוא באמת).

tomash11

New member
על הססטוס שאי אפשר לשנות- אכן בעסה

קודם כל, בטוחים שאחרי 10 ימים אפשר לחזור ולהציע לו, ואז שוב אפשר להציע איזה סטטוס שרוצים?... זה כבר יותר נורמלי האמת, אבל כשאתה רוצה שחקן שעוד קבוצות רוצות, זה בדרך כלל אומר שכבר הפסדת אותו, אף שחקן לא יחכה לך 10 ימים...הוא בטוח כבר חתם חוזה. זה ממש ממש ממש ממש מרגיז הקטע הזה, למרות שכמו שציינו פה, תיארתי לעצמי שזה בא למנוע את מה שהייתי עושה במנג´רים קודמים, שבו אם הייתי רוצה מאד שחקן אבל רק כחיזוק, והוא היה רוצה משהו אחר, הייתי מציע לו משהו אחר רק שיבוא...:)) ועוד משהו...בנוגע לשחקני נוער... כרגע אני מתחיל עונה חדשה, ויש לי רק 33 שחקנים בקבוצה. מתישהו אמור לעלות לי שחקן מהנוער?...או?...איך זה עובד?... מישהו יכול להסביר?:)) תודה

ofer16

New member
אני לא יודע

אם יש שיטתיות מסוימת בקידום שחקנים ממחלקת הנוער, אך רובם מקודמים בהתחלת ובסוף עונה. לפי נסיוני, אין קשר בין מס´ השחקנים בסגל לבין מס´ השחקנים שמקודמים ממחלקת הנוער, אבל אני יכול לטעות... מן הסתם יש קשר בין הTRAINING FACILITIES לבין איכות השחקנים שעולים מהנוער. במנג´ר 4 יש אפשרות גם לאמן את הנוער...

לי זה ניראה מציאותי

ככה אתה גם לוקח סיכון אם שחקן שאתה נותן לו יאנג פלייר אתה לא יכול לזלזל בשחקן סתם אני גם חושב שצריך לעשות שאם אתה מביא שחקן ואומר לו שהוא שאתה בונה עליו לFIRST TEAM PLAYER ואז אתה לו שם אותו בהרכב הפותח הוא צריך מייד להודיע לך שהוא מבקש לעזוב ולהיות UNHAPY

למעלה