שאלה בקשר לנחש

amichis

New member
שאלה בקשר לנחש

לחברי הפורום שלום רב אני גר בחיפה, ויש לי בחצר בריכת דגים די גדולה, שמכילה דגי קוי. אתמול, תוך כדי האכלת הדגים, ראיתי כי בדופן הבריכה מסתתר נחש ממש קטן (קוטר גוף 1 ס"מ בערך), שמגיח רק עם ראשו ע"מ לאכול מהאוכל של הדגים. נראה כי הוא נמצא רק מתחת למים ולא יוצא משם אחרת. האם יש נחשי מים בארץ? ואם כן, האם הם ארסיים ויש ללכוד אותו?, ואם גם נחשים רגילים יכולים לחיות מתחת למים, איך אדע האם מדובר בנחש ארסי? אציין גם כי יש לי בן בן שנה, שמסתובב וזוחל בבית, ולכן אני מודאג יותר מאשר אם רק הייתי אני ואשתי. בתודה מראש עמיחי

היכן אתה גר

הנחש כנראה נחש מים וכן יש אחד כזה בארץ הוא לא ארסי בכלל ואפילו לא נושך אבל כמובן שכל האמור למעלה הוא בערבון מוגבל תמיד יכולה להיות הפתעה כי כל הנחשים יודעים לשחות לכן אל תיגע וספר היכן אתה גר אני מכיר מישהו מכפר סבא שיגיע אליך בזריזות הוא מחפש אחד כזה במקרה שזה נחש מים

amichis

New member
תגובה + תמונה

אני גר בחיפה. ראה תמונה בקשר לנחש:

הנחש הוא נחש מים משובץ

מצורפת תמונה הנחש לא ארסי ודי חביב ההיתי נותן לו לגור אצלי בבריכה רק הבעייה שהוא יאכל את הדגים הקטנים

רן333

New member
הנחש שהראש שלו מופיע באחת התמונות שלך

הוא אכן נחש מים משובץ, כפי שכבר קראת בהודעה של טרנטולה 1. מה שמעניין אותי בכל הסיפור הוא זה: אתה כותב שהנחש אוכל מהמזון של הדגים. יש לי כמה שאלות: 1. במה בדיוק אתה מאכיל את הדגים האלה? 2. האם אתה בטוח שהנחש אוכל את המזון של הדגים? האם אתה בטוח שהוא לא אוכל דג או שניים במהלך ההאכלה? 3. תוכל אולי לשלוח כאן תמונה של הנחש בזמן שהוא אוכל מהאוכל של הדגים (עכשיו, כשאתה יודע שהוא לא מסוכן, אין חשש להתקרב בזהירות (כדי לא להפחיד אותו) ולנסות לצלם שוב).

amichis

New member
האכלה

הדגים הם דגי קוי והם אוכלים אוכל שהוא רגיל לדגים כאלה: אוכל יבש. אני ראיתי את הנחש בוודאות מכניס לפיו אוכל של דגים, אך יתכן כי הוא הוציא אותו אח"כ. הוא קטן מכדי שיהיה מסוגל לאכול את הדגים, אבל ראשנים יכול להיות שהוא מנסה לאכול. אני אנסה לצלם שוב.

רן333

New member
בתמונה שעליה דיברתי

יש מספר דגים קטנים (הם לא נראים כמו דגי קוי). דגים כאלה הנחש מסוגל לאכול בלי שום בעיה; למעשה הם אפילו קטנים עליו בכמה מידות.

למעלה