שאלה בקשר לניתוח טכני...

NNIRR007

New member
שאלה בקשר לניתוח טכני...

אני משתמש בתוכנה Fxglobe ECN MetaTrader 4.0 ואני מסתכל על הניתוח טכני.. ואני לא מבין מה הולך שם.. הריי יש כללים שמסבירים מה כל נר עושה ועם הוא בעלייה/או להפך הוא בירידה.. ואני לא מבין נגיד אני רואה נר שהוא במגמת עלייה ואין סיבה שנר לאחריו יהיה נר דוב וכן הנר אחריו הוא דוב איך זה יכול להיות? איך אפשר לצפות לדברים כאלה? תודה לעוזרים...

rafipips

New member
אתה מבקש להבין את הכוחות המניעים את השוק

לדעת למעשה מתי נכנס כוח של קונים ומתי נכנס כוח של מוכרים . בזה למעשה נמצא כל מהות המסחר . ומתי שתגיע ליכולת לדעת מתי כוח הקונים הגיע לסיומו או התעייף , תדע מתי נכנסים מוכרים לשוק . ולהפך . יש לא מעט אינדיקטורים ומתנדים שאמורים להתריע על זה , אך לצערנו רובם מאחרים . יש לא מעט חומר על זה ברשת . לכל מגמה קיימת בשוק יש גם תיקון . לכל מהלך שהביא רווחים לקונים , כאשר אותם קונים יבקשו לממש את הרווח הם עצמם יהפכו למוכרים . הכל יהיה לך יותר פשוט כשתנסה להבין למה כרגע כוח המוכרים גדול , האם זו מגמה ? האם אלו קונים שמממשים רווחים ? האם קרה איזה שינוי באותו מטבע למשל שינוי ברמת הריבית באותה מדינה ? כשתבין את זה תוכל להעריך מה יהיה הכיוון הבא של השוק . תוכל להיעזר למשל במתנד הווליום . תחפש חומר עליו ברשת . למשל אם הבר של הווליום גבוה מאד ביחס לקודמים לו , ומראה על פעילות מסחר גבוהה , ונר המחיר מאד קטן , זה מראה על התעייפות של הכיוון הנוכחי ואפשרות ממשית להיפוך .

למעלה