שאלה בקשר לסטטיסטיקה.

TheWhiteTigris

New member
שאלה בקשר לסטטיסטיקה.

כשאני נכנס לבלוג שלי ולוחץ על סטטיסטיקה, הוא מראה מספר מסוים (זה לא רלוונטי לשאלה). השאלה היא, האם המספר הזה הוא מספר הכניסות בכלליות, לא משנה מי איך או למה, או מספר המחשבים שהגיעו לבלוג המדובר? כלומר: נניח יש לי את הספרה 30 בסטטיסטיקה. האם זה בגלל שאני עשיתי רפרש איזה 20 פעם, וחבר שלי עוד 5 פעמים, וחמישה אחרים הגיעו לבלוג במקרה, או שמדובר במין "בדיקת איי פי", שלפיה ברור וחתום ש 30 מחשבים שונים נכנסו לבלוג באותו יום?

TheWhiteTigris

New member
שכחתי את ההמשך... ../images/Emo4.gif

אם זה האפשרות הראשונה (שזה לא 30 מחשבים אלא סתם ספירת 30, לא משנה אם זה בכלל אני שעשיתי 30 פעם רפרש), אז מה עשיתם בזה? המטרה של הסטטיסטיקה היא להראות כמה אנשים (במחשבים שונים) נכנסו לבלוג שלי, לא כמה פעמים אני וחבר שלי עושים רפרש! מה המטרה של העיניין? (במידה והאפשרות הראשונה היא הנכונה)

De-Panther

New member
זה מראה כמה פעמים..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

דפים בבלוג שלך נצפו לא משנה ע"י מי אלא כמה הם נצפו אם אתה רוצה תשובה יותר מפורטת תעשה חיפוש מתקדם בפורום למילה סטטיסטיקה ותחת הכינוי שלי תמצא בערך מיליון פעם הסבר דומה רק כל פעם שונה במקצת רק על אותו העיקרון... אין לי כוח כבר לכתוב את זה כל פעם מחדש
מקווה שהבנת גם בלי לעשות חיפוש

TheWhiteTigris

New member
אוקי, עשיתי (חיפוש) והבנתי

אז השאלה היא - מה הפואנטה בעצם? אם על הגבה וחזרה לעמוד הראשי שווה בעצם ל 4(!!) כניסות בסטטיסטיקה, אז מה ההיגיון בסטטיסטיקה שגויה ומגוחכת? הרי סטטיסטיקה אמורה לבדוק את מספר המחשבים שהגיעו לבלוג (ולא כאלה שעברו מדף לדף), ו"לרשום" אותם כדי שלא ירשמו שוב בסטטיסטיקה של אותו יום! ומשהו נוסף שלא הבנתי - מה ההיגיון בלרשום אותי בסטטיסטיקה שלי!?

De-Panther

New member
זה יותר סטטיסטיקה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שעוזרת לתפוז
תפוז משתמשים בסטטיסטיקה כזו אני מניח כדי לדעת כמה דפים נצפים וכמה פעמים בגלל הפירסומות כדי להציג לפירסומאים סטטיסטיקות של כמה יכולים לראות את הפרסומות שלהם ואיך וכלמיני כאלה כי מחשב אחד יכול להכנס סתם לדף אחד באתר וזהו אבל הצפיות אומרות כמה זה בכלל נצפה

למעלה