שאלה בקשר לסטליסט של ההופעה

Gremshnit

New member
שאלה בקשר לסטליסט של ההופעה

מישהו יודע אילו שירים ביורק בדרך כלל שרה במהלך מסע ההופעות של Volta? תודה.

סריט

New member
היא שרה כמעט בכל הופעה את-

EARTH INTRUDERS WANDERLUST INNOCENCE PLEASURE IS ALL MINE ARMY OF ME HYPERBALLAD PLUTO DECLARE INDEPEND היא שרה הרבה, אבל לא בכל הופעה, את- PAGAN POETRY OCEANIA HUNTER וסביר להניח שבישראל היא תשיר את- HOPE

Gremshnit

New member
תודה! D:

עכשיו אני אדע על אילו שירים להתמקד (למה אני ממש מעריץ חדש של ביורק, אבל אין מצב שאני מפסיד את ההופעה שלה).

סריט

New member
בחיף.

אתה עושה בשכל. בדיוק חשבתי על זה, שמי שמוותר על ההופעה הזאת פשוט מטומטם. גם אם לא מכירים את ביורק בכלל. אפילו אמא שלי באה ;[ ותשמע, בעקרון זה סיבוב הופעות של וולטה, אז יש הרבה שירים משם. לא יותר מדי though.. אני זוכרת שההופעה של קואצ'לה הועלתה במלואה לגוגל אבל אין לי ממש זמן לחפש, אז מי שיודע יכול לעזור [אני יודעת שזה מבלבל, אבל אני לא מנוע חיפוש אנושי..] אתה רוצה לספר איזה שירים של ביורק אתה מכיר ואהבת, שנוכל לכוון אותך להעשיר את הרקע הביורקי שלך?

סריט

New member
שכחו מה שאמרתי.

הלינק|http://video.google.com/videoplay?docid=-4213649915759719941&q=bjork+coachella+duration%3Along&total=1&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0|סלינק|
מחפשת משקיעים בסטארט-אפ חדשני בשם "סריט מחפשת בשבילך", זה יעשה מליונים באמשלי, גוגל קטן לידי.

plants and rags

New member
אמא שלך באה?

אני לעולם לא אסלח לעצמי על הטעות שעשיתי, להשמיע לאמא את וספרטיין כשנסענו לאנשהו. אני מצטט: "היא נשמעת כמו אפרת גוש".

סריט

New member
חבל שלא השמעת לה את DR9

"זה נשמע כמו קולות של סקס" וכו'

plants and rags

New member
אני זוכר

שסיפרת על זה. אבל לפחות הערת הסקס לא מעליבה את B. נראה לי. תלוי איך זה נשמע. וואי, אני צריך לשמוע כבר את DR9, זה יושב לי בתיקיית B כבר הרבה זמן ושמעתי אותו פעם אחת בלבד נראה לי.

DR9 כמעט בלתי אפשרי להאזנה

חץ מ-2-3 רצועות בודדות. מאז שקניתי אותו שמעתי אותו במלואו אולי 3 פעמים.

סריט

New member
שמעתי אותו המון

הוא הופך חביב לאחר כמה האזנות מסיביות. אפשר למצוא חן בצלילים האלה, בחיי.

Gremshnit

New member
בטח, תודה רבה~

אז ככה... מה ששמעתי עד כה זה: All Is Full Of Love (השיר הזה שבה אותי
) Joga Hunter Bachelorette Isobel Cocoon Who Is It Oceania Hyperballad Declare Independence (
) It's Oh So Quiet Human Behaviour וראיתי את ההופעה בקיימברידג', מתקופת Homogenic, עם קבוצת נגני כלי המיתר (הופעה מעולה, אבל הקהל כל כך יבש שזה מפחיד). הו, ובקרוב אקבל את האלבום Vespertine, שזה יהיה בעצם האלבום הראשון שלי של ביורק. נראה לי שאח"כ אקנה את Volta, כדי להיות קצת בעניינים לקראת ההופעה... עד כה, אני במצב סביר, כן? הו, ונראה לכם שהיא תשיר שירים מאלבום הג'אז שלה, Gling-Glo או משהו?

plants and rags

New member
לא.

וגם לא אהבתי את הפרצוף על DI, אתה רשמית מודח מהפורום. אתה בהחלט במצב סביר. ובהחלט יש לך מספיק זמן עד ה-31 ביולי להספיק להכיר הכול בעצם. אבל נסה בכל זאת לעכל כל אלבום בפני עצמו.

סריט

New member
אין לך תחביבים אחרים

חוץ מלהדיח אנשים מהפורום? גרמשניט, ווספרטין זה אחלה. הייתי ממליצה על הומוג'ניק לפני וולטה. ובאמת לא מדברים ככה על DI, ביורק תכעס.

plants and rags

New member
אני גם יכול

להעיף אנשים מהמטבח ולהגיד להם להביא את המיקרוגל. איך אפשר לעשות פרצוף על DI למען השם?

למעלה