שאלה בקשר לסטפר

KOOPER10

New member
שאלה בקשר לסטפר

אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע בחדר כושר כבר יותר משנה [המטרה לשמור על המשקל לאחר הרזייה גדולה] אני עובדת שעה על הסטפר ואחר כך משקולות. לאחרונה התחלתי לסבול מכאבים בברך ובנוסף אני מנסה לרדת עוד 5 קילו ולא מצליחה . יש לי הרגשה כאילו הספורט כבר לא משפיע כמו פעם. השאלה האים לשנות את האימון להוריד זמן סטפר [קשה לי כי זה מכשיר האירובי היחיד ששורף כלכך הרבה] או בקיצור מה לעשות.הא אני בת 40. אני מודה מראש על כל תשובה.

תום505

New member
רכיבה על אופניים-האם זה מספיק?

שלום, אני בתהליך של ירידה במשקל, ירדתי 35 קילו ורוצה לרדת עוד 20. בחודשים האחרונים מצאתי ספורט שאני אוהבת במיוחד - רכיבה על אופניים. אני רוכבת יום כן, יום לא, רכיבה של 50 דקות באזור עם עליות תלולות ומגישה היטב את המאמץ והשיפור ביכולות שלי. השאלה היא האם זה מספיק? האם זה ספורט שמתאים להאצת ירידה במשקל? האם הוא מחטב את הגוף? אני שואלת בין השאר כי אתמול ניסיתי לעשות הליכה מהירה עם חברה, ולמרות שמדובר באותו מסלול שאני עושה עם האופניים, היה לי קשה מאוד מאוד וממש סבלתי. אז אשמח לשמוע אם זה בסדר ואם לא, מה אתם ממליצים. תודה רבה.

חן M

New member
תום505

אבהיר לך דבר מאוד חשוב... בכדי לרדת במשקל מה שחשוב הוא לאו דוקא סוג הפעילות האירובית אלה היחס בין ההוצאה הקלורית היומית לבין ההכנסה הקלורית היומית. בכדי לבנות לך תפריט מקצועי ומאוזן פני לתזונאית, ולמידע נוסף בקשר לתזונה נסי בפורום תזונה לילה טוב :)

חן M

New member
KOOPER10

א-במצב של כאב כרוני בברך את צריכה ללכת לבדוק אצל אורטופד ואף לשקול מנוחה... ב-בכדי לשמור על המשקל כל מה שאת צריכה הוא לשמור על מאזן קלורי מאוזן... ג-אין צורך להתאמן 5 פעמים בשבוע על הסטפר.. נסי להוריד ל-3-4 פעמים בשבוע . ד-מן הסתם אם את מבצעת כל הזמן את אותו סוג פעילות עם אותה שיטה יכול לקרות מצב בו הגוף כבר לא מגיב לגירוי.. ובכדי לגרות את הגוף נסי לשנות שיטה... באם את מתאמנת בחדר הכושר על סטפר דיגטלי נסי לבדוק תכנית אינטרוולים,תתייעצי עם המדריך לגבי עצימות האימון ותפעול התכנית במכשיר... בת 40??
זה לא תירוץ... את עדיין ילדונת

למעלה