שאלה בקשר לסטפ 1+2

אתי@

New member
שאלה בקשר לסטפ 1+2

הכנתי שלט לדלת, מרחתי סטפ 1 והמתנתי 26 שעות. אחרי 26 שעות מרחתי סטפ 2 והמתנתי כשעה. הפיצוצים יצאו לי נורא נורא קטנים
. אם הייתי מחכה יותר מ-26 שעות יש סיכוי שהם היו גדלים? האם הייתי צריכה להשתמש ביותר חומר? יותר מסטפ1 או יותר מסטפ2 או משניהם? ובקשר לפטינה... במקומות מסוימים הפטינה נמרחה לי בלי לחדור לסדקים, וממש השאירה כתמים על השלט. וזאת למרות שהשתמשתי בכמות קטנה של צבע ושיפשפתי היטב. מה יכול היה לגרום לזה? מה עלי לעשות כדי שזה לא יקרה שוב? תודה מקרב לב
אתי

av_i_va

New member
סטפ 1../images/Emo140.gif

ככל שתשתמשי ביותר חומר של סטפ 1 - כך תקבלי פיצוצים גודלים יותר. 26 שעות זה זמן די ואף יותר מידי והמתנה נוספת לא הייתה משנה. לגבי הפטינה: מאחר והזכרת צבע, הסבירי איזה חומר איזה חומר יש ברשותך?

אתי@

New member
תודה אביבה... אני אנסה להשתמש ביותר

חומר בפעם הבאה. לגבי הפטינה - אני לא זוכרת את שמו של החומר, אבל זה בא בשפופרת די קטנה, וזה מה שנתנו לי כשביקשתי פטינה למילוי סדקים.

av_i_va

New member
פטינה

לא פלא...קנית משחת נעלים באריזה יקרה....
תקני לך קופסא של ורניט מס 6 (בכל חנות לחומרי בניין) זהו חומר שמיועד לצביעת עץ ומשמש כפטינה הכי טובה שקיימת. החומר נזולי ויש גם קופסא קטנה. הספיגי מעט בד רך (רצוי טריקו) ושפשפי בתנועה מהירה. תקבלי תוצאה מעולה ואחידה. השתמשי בכפפה חד פעמית. שאריות יש לנקות עם טרפנטין. בהצלחה

אתי@

New member
תודה על העצה, אבל...

זה מה שמוכרים לכולם, לא? ולכולם מצליח, לא? דרך אגב, קניתי משחה בצבע זהב, זה בטח משהו שלא אוכל להשיג בחנות לחומרי בניין
לא? למה התכוונת ב"שאריות יש לנקות עם טרפנטין". איזה שאריות? תודה

av_i_va

New member
שאריות צבע על האצבעות../images/Emo8.gif

צודקת. זה מה שמוכרים לכולם. ולכולם (או לפחות רובם) זה לא מצליח בהתחלה. כמו כל דבר, צריך להתנסות ורק כך לומדים. בדרך כלל נעזרים בשמן פטינה שהוא מרכך את המשחה ועוזר למריחה אחידה. אחת המטרות של הפורום הזה הוא - לתת לכם את אותם הטיפים שאיש לא מספר לכם. בעלי חנויות רוצים להרוויח - וכמה שיותר ואילו אומנים נוהגים לשמור לעצמם על כל פיסת ידע. הדברים שאני ממליצה עליהם בפורום הם תולדה של התנסויות מוצלחות.

אתי@

New member
אם כך ../images/Emo13.gif שוב תודה רבה ../images/Emo140.gif

מה הייתי עושה בלעדיכם

lilachh

New member
אתי

שאני קניתי פטינה נתנו לי צבע בשפרופרת קטנה ועוד שמן פטינה בבקבוק זכוכית. נאמר לי למרוח את שניהם

lilachh

New member
אתי - אין לי את הצבעים מול העניים

אבל בבית אני יוכל לרשום לך את השם של השפורפרת . על הבקבוק פשוט רשום שמן פטינה והוא ממולא בצורה עצמאית ללא יצרן כנראה מגלונים גדולים. לדבי השפורפרת אני לא זוכרת, אני אבדוק בבית.

av_i_va

New member
אתי יקירתי../images/Emo99.gif

קחי שמן תינוקות ושפשפי היטב את המקום בו נשאר לך עודף צבע. יתכן וזה יעזור (אם עדיין לא התייבש מידי או לא שמת לכה) לגבי השימוש העתידי באותו חומר, אין מה לרוץ לקנות שמן מיוחד שמן תינוקות או שמן פישטן יעשו בדיוק את אותה העבודה.

אתי@

New member
תודה על העצה

יש לך כל כך הרבה רעיונות נהדרים
ממש, אבל ממש - כל הכבוד
על העזרה הרבה ועל ´שיתוף המידע´ שלך.

למעלה