שאלה בקשר לסנובורד...

Crazy_Bitch

New member
שאלה בקשר לסנובורד...

תחזוקה שוטפת של הציוד (שיוף, שימון, whatever): מה צריך לעשות וכל כמה זמן? מה המחיר פחות או יותר? תודה רבה...

liran87s

New member
תחזוקת הציוד לעונה מוערך בכ-200 ש"ח

שזה אומר, שיוף סכינים ומילוי פיטקס, אפשר לשמור על הציוד ולחסוך בזבוז כסף סתמי בזה שלא מכניסים אותו רטוב לתיק ודברים כאלה ואז לא יחלידו הסכינים, ואם הם מחלידים לא חייבים לקחת לשיפוץ רציני, אפשר לקחת שמן נגד חלודה וסקוצ' ולשייף אותם, באופן כללי אפשר להסתפק במילוי פיטקס בלבד שזה עולה 30 ש"ח, ותשתדל לא לעשות את זה בחרמון כי הם עושים את התיקון הכי גרוע שבעולם למי שהם לא מכירים. מקווה שעזרתי
לירן

Crazy_Bitch

New member
תודה רבה...

אני מתכננת לקנות ציוד (נמאס, נמאס לשכור) ורציתי לדעת במה זה כרוך. עוד עצות לגבי ציוד? למשל, איפה הכי כדאי לקנות?

liran87s

New member
לא בסקי-פסס ../images/Emo46.gif

בכל מקרה, תיקני משהו טוב שיספיק לכמה שנים, ואת צריכה להיות בטוחה במאה אחוז בקשר למידת נעליים כי אני עשיתי את הטעות שלי וקניתי בעצתו של המוכר (כאילו, הוא השתדל, הוא גם דיי מכיר אותי, פשוט לא ידע להתאים לי טוב את המידה) מידה 43 ולא 44 או 45, חשבתי שזה בסדר עד שהשתמשתי בציוד, עכשיו אני חייב לגלוש בלי רפידות
... ותאמיני לי, זה שווה לקנות ציוד, מבחינה כלכלית ומבחינת נוחות. גלשתי עם הציוד של החרמון פעם אחת כי חבר שלי רצה לראות מה ההבדלים והרגשתי מזה חסר יציבות, פחדתי לקפוץ עם הציוד הזה, כל שניה זה התחיל לרעוז כזה כאילו אני עומד ליפול והאטתי, בקיצור, אין כמו ציוד אישי טוב, הוא דרך אגב, ממש אהב את הציוד שלי
לי דרך אגב יש נידיקר צ'יל, נעליים: פוקוס ומחברים: לא זוכר, אבל נידיקר דיי טובים... - קניתי בסנו-רום, המחיר היה ממש טוב, יותר זול מחו"ל באיזה 20%-30% (בדקתי לפני שקניתי). הייתי ממליץ לך גם לחכות לתחילת העונה הבאה ולקנות ציוד כי אז הם כבר יהיו בהטרף להיפטר מהציוד של לפני שנה ויורידו מחירים

yaircarel

New member
גם בלמטייל הם ממש ידידותיים

לגבי הטיפ של לחכות לתחילת העונה הבאה זה מומלץ בהחלט. כי כרגע המלאי לא ישתנה מי יודע מה עד לתחילת העונה הבאה ואילו המחיר ירד. הכי טוב אבל זה להגיע לאירופה עכשיו ולהכנס לאיזה sale של הציוד של השנה. אני מניח שיש מבצעים מצויינים

TK1

New member
באמת לא מומלץ בסקי פס..../images/Emo31.gif

כדאי לבדוק את הסנו רום ואת מסעות בפ"ת..

למעלה