אתר המרכז לאוריגאמי
אני מצטערת שאני לא עונה מייד בדרך כלל יש לי זמן להכנס לפורום באמצע הלילה או לפנות בוקר (כשיונתן ישן)ואם הוא מתעורר בלילה אז אין לי אפשרות להכנס , קבלו את התנצלותי והיו איתי סובלניים. לגבי האתר מכיון שעברנו למוזיאון לאמנות ישראלית לא הספקנו לטפל באתר גלעד הכניס שינויים ואני מקווה שאוכל לשלוח אליו שינויים נוספים בקרוב. לגבי ספרים כשאני מוזמנת לכנס בחו"ל אני רוכשת ספרים עבור החובבים. לכן אין לנו כמות מאוד גדולה. גלעד נאור נסע לכנס ביפן וביקשתי ממנו לבדוק לגבי ספרים אם נקבל הצעה סבירה כך שנוכל למכור את הספרים במחיר הוגן הוא יעשה רכישה בשמנו. אני ממליצה לכם פשוט להרים טלפון לשרה המזכירה של המרכז ולשאול אותה אני יודעת שיש לנו ספרים רבים של אלבטינו ופיטר בודאי וכמובן ממש חם מהדפוס יצא אוסף, ספר חדש בעברית שבו דגמים שעיצבו יוצרים ישראלים הספר כולל מאמרים. אתם מוזמנים לרכוש את הספר.טלפון של המרכז : 03-7513483 כל מי ששולח באינטרנט מקבל תגובה לפעמים לוקח לנו זמן לחזור אבל אנחנו חוזרים לכולם! שרה מזכירת המרכז היתה די עמוסה לאחרונה ,אבל הורדנו מעליה את העומס ואני מקווה שנהיה יעילים יותר. אני מקווה שעניתי לכם וקבלו שוב את התנצלותי! שלכם מירי