שאלה בקשר לספר אוריגאמי

bengilo3

New member
שאלה בקשר לספר אוריגאמי

ראיתי את הספר: "קיפולי קופסאות" - באתר מפוקפק למדי בשם: "המרכז הישראלי לאוריגמי". שם כתוב שהספר אזל. מישהו יודע/ת אם ואיפה ניתן להשיג את הספר?

mirigami

New member
מה פירוש אתר מפוקפק ?.........

אני שואלת כמנהלת המרכז לאוריגאמי?

bengilo3

New member
בדיוק כך!

הכוונה שהאתר לא מעודכן ולכן קשה לדעת האם להסתמך על המידע (מחירים? האם עדיין כפי שבאתר; זמינות פריט זה או אחר וכו'). למנהלת האתר: לגבי הספר הנ"ל: "קיפולי קופסאות"- האם ניתן להשיג הספר? ומה מחירו המעודכן (משלוח?). תודה.

mirigami

New member
המחירים שרשומים באתר

הם המחירים והם מעודכנים אם כתוב אזל אין את הספר ולא נראה לי שיהיה בקרוב.לצערי חוברת קיפולי קופסאות לא תהיה בחצי שנה הקרובה. הפלטות של חוברת 7 ו8 נפגעו ולכן אין לנו אפשרות להדפיס בקרוב.

kerengil

New member
כאחת שביקשה לקנות שם

ואף שלחה הזמנה ולא קיבלה שום תגובה מזה כמה שבועות - האתר נשמע מפוקפק

bengilo3

New member
אולי מנהלת האתר הנכבדה מיריגומי...

יכולה לענות לשאולים או שאם אנחנו סתם חובבים/מתעניינים ולא בקליקה אנחנו לא זכאים לשום תגובה?

mirigami

New member
אתר המרכז לאוריגאמי

אני מצטערת שאני לא עונה מייד בדרך כלל יש לי זמן להכנס לפורום באמצע הלילה או לפנות בוקר (כשיונתן ישן)ואם הוא מתעורר בלילה אז אין לי אפשרות להכנס , קבלו את התנצלותי והיו איתי סובלניים. לגבי האתר מכיון שעברנו למוזיאון לאמנות ישראלית לא הספקנו לטפל באתר גלעד הכניס שינויים ואני מקווה שאוכל לשלוח אליו שינויים נוספים בקרוב. לגבי ספרים כשאני מוזמנת לכנס בחו"ל אני רוכשת ספרים עבור החובבים. לכן אין לנו כמות מאוד גדולה. גלעד נאור נסע לכנס ביפן וביקשתי ממנו לבדוק לגבי ספרים אם נקבל הצעה סבירה כך שנוכל למכור את הספרים במחיר הוגן הוא יעשה רכישה בשמנו. אני ממליצה לכם פשוט להרים טלפון לשרה המזכירה של המרכז ולשאול אותה אני יודעת שיש לנו ספרים רבים של אלבטינו ופיטר בודאי וכמובן ממש חם מהדפוס יצא אוסף, ספר חדש בעברית שבו דגמים שעיצבו יוצרים ישראלים הספר כולל מאמרים. אתם מוזמנים לרכוש את הספר.טלפון של המרכז : 03-7513483 כל מי ששולח באינטרנט מקבל תגובה לפעמים לוקח לנו זמן לחזור אבל אנחנו חוזרים לכולם! שרה מזכירת המרכז היתה די עמוסה לאחרונה ,אבל הורדנו מעליה את העומס ואני מקווה שנהיה יעילים יותר. אני מקווה שעניתי לכם וקבלו שוב את התנצלותי! שלכם מירי

mirigami

New member
לגבי ספרים של ג'ון מונטרול אני

מקווה שנוכל להזמין בקרוב את הספרים שאזלו צריך לקחת בחשבון שיקח לפחות 3 חודשים עד שיגיעו הספרים של מונטרול.

למעלה