שאלה בקשר לסקר...

adiemus

New member
שאלה בקשר לסקר...../images/Emo43.gif

ע"פ תוצאות הסקר מה אתם רוצים שנוסיף בפורום הרוב שהוא 33.33% ביקש יותר מאמרים אז למישהו יש מאמרים שהוא רוצה שאני יוסיף? שישלח לי ...

OZEEVI

New member
הייתי שמח להוסיף מאמרים

אבל....... א) לא ייצא לי מזה כלום ב)יש לי עדיפות ל GOCOOL

VELTAIL

New member
אם יהיו לי אני אביא...

אממ..שמעתי שלא מזמן הייתה כתבה על זה(אנחנו לא קונים עיתונים כל יום אז אין לי ת'כתבה..)שאנשים מאכילים ת'דגים שלהם יותר מידי והרבה דגים מתים מזה(וחבל כי גם חבל על חיים של יצור עדין ותמים,וגם זו מוות בייסורים ולדג זה לא מגיע...)אז תחשבו על השורות האלו לא להאכיל יותר מידי ת'דגי זהב,אני יודעת שזה תחביב גדול אצל מגדלים אבל תתאפקו...אם אני אצליח להשיג ת'כתבה מאיפה שהוא אני אביא אותה!

OZEEVI

New member
וולטיל כנסי

כתבתי מאמר על בחירת דגים הרבה יותר מסוכם ומתומצת בקרוב באתר שאת יודעת עליו.

OZEEVI

New member
בוא אני יענה לך

באתר שבו אני חלק מהצוות , אני מקבל על כתבות כל מיני בונוסים ומכיון שאני חלק מהצוות יש לי יותר עדיפות לתת להם כתבות מאשר לפה לא חושב?? האתר שאני מדבר עליו שומר על זכיות היוצרים, אני לא יודע אם זה גם פה ככה , אבל אין לי בעיה להביא מאמרים מאתרים אחרים, אבל אם תובעים אתכם על זכויות היוצרים אז זה לא תהיה בעיה שלי.

VELTAIL

New member
מה אפשר לתבוע על זה??

אפילו שרשמתי מאיזה אתר לקחתי את זה?

OZEEVI

New member
אפשר לתבוע

אבל את האתר לא אותך כי זה פגיעה בזכויות היוצרים, אבל אני לא בטוח

VELTAIL

New member
אז אני לא יכולה להמשיך לשים

כתבות?! או שאפשר להמשיך כי יש עוד...?

nirfun

New member
מאמרים...

שלום! אני יכול לתת קישור למאמר אחר שמיועד כמעט לכולם פה ומאמר ממש חשוב ומצויין... אך הוא של אתר אחר... אם תרצו, תודיעו.... מאמר ממש טוב, אני אישית קראתי אותו לפחות 7 פעמים....

OZEEVI

New member
כן אותו דבר אני

אני יכול להביא מלא מאמרים מאתרים אחרים

אורי-

New member
לגבי מאמרים מקצועיים :

יש שני פורומים רציניים ומבוססים - דג , ופורום הדגים הישראלי. יש שם לא מעט מגדלים מקצועיים , בעלי מקצוע , אנשים בעלי השכלה אקדמאית בתחום הדגים. אני כבר העברתי לכאן מאמרים ששמתי שם , אין טעם להעתיק מאמרים מפורום אחד לשני. צריך ליצור לפורום הזה ייחודיות , כי ביקור קצרצר בשני הפורומים האלו מוכיח שידע מקצועי כבר יש שם , ואפילו לפי תתי נושאים: צמחיה , ציכלידים , דיסקוסים , מלוחים ריף , מלוחים מרינה , פורום ציוד , פורום ציוד למלוחים , פורום סינון , תאורה. (יש מי שיגיד שזה יותר מדי מחולק , למי שבא לחפש תשובה ספציפית זה הכי נוח). ואיך עושים את הפורום הזה ייחודי - על ידי הווי. שרשור כמו זה של הוטגוד רק תרם לפורום! אמנם המון נכנסו לצחוק , ואולי חלק מהם יקראו עוד מודעה ועוד אחת ויכנסו לזה. מי שאת הקשר שלו לעולם האקוואריום יתחיל כאן , תמיד יזכור את פורום דגים של תפוז כאתר הבית בנושא דגים , גם אם את רוב המידע הוא יקח מפורומים אחרים (שאליהם הוא הגיע דרך קישורי הפורום). לדעתי , כאן צריך פחות מקצועיות ויותר הווי.

OZEEVI

New member
אתה צודק

פורום דג באמת יותר מקצועי אני גם חבר שם

nirfun

New member
לא נכון!

על סמך מה אתה קובע שפורום דג יותר מקצועי?! לדעתי פורום הדגים הישראלי הוא מקצועי לחלוטין! ואני לא רוצה להגיד אפילו יותר מדג

למעלה