שאלה בקשר לסרט

WhiteSnake 85

New member
שאלה בקשר לסרט

לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל אין לי מושג על מה הסרט: הוא נראה לי כמו סרט אימה. מישהו שמע על הסרט OCTANE? מישהו יכול להעניק מעט פרטים עליו? תודה...

europe1990

New member
אוקי..

הגעת למקום הנכון! הסרט הוא יותר מותחן מאשר סרט אימה!... זה סרט די חדש, למיטב ידעתי הוא לא יצא באופן רשמי לקולנוע- כנראה רק לDVD.. לא בטוח. טוב עוד לא יצא לי לראות את הסרט. כנס לאתר הבא(מצורף לינק)Imdb/ בחיפוש תרשום-octane/ ושם תקבל מידע על הסרט: עלילה, שחקנים, במאי וכדומה... הייתי נותן לך לינק ישיר- פשוט יש לי פה בעיה. נ.ב הכינוי שלך קשור במקרה ללהקת הרוק האגדית??(אני חולה על הלקה הזאת!!) (עם לשעבר סולן דיפ פרפל)..

WhiteSnake 85

New member
תודה רבה

וכמובן שכן. הלהקה הזאת היא המאסטר שלי. שרוף עליה בנשמה והסולן שלה אכן היה סולנה של דיפ פרפל...שמח שאתה מעודכן.
אבל בוא נגיד ותכניס לפורום אגדות רוק שזאת אגדת רוק אנשים יתרעמו עלייך בגלל שזאת להקת מטאל (למרות שהיא קמה כלהקת רוק ובנתה את זרם המטאל רוק). כנ"ל לגביי סקורפייונס! אנשים לא אוהבים אותם בפורום למה? כי זאת להקת מטאל. אני מציע שנקים מחתרת לשחרור המטאל מעבדות ונביא את העולם לידיעה שהמטאל זה זרם של רוק ויש לו מקום בפורום אגדות רוק.

WhiteSnake 85

New member
תודה רבה

וכמובן שכן. הלהקה הזאת היא המאסטר שלי. שרוף עליה בנשמה והסולן שלה אכן היה סולנה של דיפ פרפל...שמח שאתה מעודכן.
אבל בוא נגיד ותכניס לפורום אגדות רוק שזאת אגדת רוק אנשים יתרעמו עלייך בגלל שזאת להקת מטאל (למרות שהיא קמה כלהקת רוק ובנתה את זרם המטאל רוק). כנ"ל לגביי סקורפייונס! אנשים לא אוהבים אותם בפורום למה? כי זאת להקת מטאל. אני מציע שנקים מחתרת לשחרור המטאל מעבדות ונביא את העולם לידיעה שהמטאל זה זרם של רוק ויש לו מקום בפורום אגדות רוק.

europe1990

New member
אממממ

המאסטר שלי (את האמת יש הרבה..) אבל בעיקר SCORPIONS ו msg.. להקות הרוק\כבד הכי טובות שיש!! את whitesnake אני מכיר שנים, ואני מעריץ שרוף של "דיפ פרפל". ולא נשכח את התקופה ש STEVE VAI ניגן עם נחש לבן! וכן.. ניסיתי לפתוח כמה שירושים בפורום "אגדות רוק"- בעיקר על scorpions, ufo, וmsg/ (שהם להקות ששינו את עולם המוזיקה ..) ואמרו לי שזה לא מתאים לפורום, כי אלו להקות מטאל.. ובעקרון אלו להקות רוק\כבד אני מחכה שיקימו פורום על להקת סקורפיונס (או לפחות פורום רוק כבד)!! רשימה מכובדות של להקות(שאני מעריץ תוכל למצוא בפרטים שלי). את "נח

למעלה