שאלה בקשר לעבודה בחופש

RINAT82

New member
שאלה בקשר לעבודה בחופש

היי. יש לי שאלה בקשר לעבודה בחופש.‬ RINAT82 ☼ 18/06/09 22:39 דבר ראשון, שמי רינת - זה פעם ראשונה שלי בפורום הזה. השאלה שלי - אני בספטמבר היה (בעזרת ה') בת 15. רציתי לעשות בחופש ביבסטר. יש לי כמה שאלות,השמח אם מישהי תגיב לי. ובשאלות: 1. האם זה לא צעיר מידי לעבוד? 2. אם כן,איך הגיד להורים?. (אבא שלי "ימות" "בית של זרים,לא לא...1!!!" ואמא לא יודעת) 3. כמה לקחת לשעה? (חשבתי 30 ,40 שקל) 4. מה הזכויות שלי? תודה...

tinkerbel35

New member
אני חושבת שזה בסדר לעבוד בגיל כזה צעיר

ººאני בת 12 ואני עובדת בגיל הזה בקשר להורים את יכולה להגיד להם את היתרונות של ביביסיטר.... ככה את עוזרת לאנשים לדעתי זה מצווה משלמים לך כסף וככה הם לא יצתרכו לשלם עלייך על דברים אחרים....לא משנה תסבירי איכשהו.... בקשר לכסף אני אומרת להורים של הילדה שאני עושה לה שיתנו לי כמה שהם רוצים בדרך כלל הם נותנים לי 20 לשעה הזכויות שלך...........ממממממממ אני לא יודעת אני עושה לילדה שהייה לה כיף זו האחריות שלי (גם לשמור עלייה) מקווה שעזרתי..................

supercoconut

New member
יש ילדים שעובדים בביייביסיטר מגיל יותר צעיר

תגידי להורים "הצטרפתי לשוק העבודה!אני עכשיו אחיה פחות על חשבונכם!" זה ישכנע אותם. בעיקר אם החשבון פלאפון שלך שמן.
3 ו-4 אני לא יודעת. אבל השבוע יצא עיתון שהיה בו את הזכויות אני אחפש ואכתוב פה.[אחכ......]

גיל110

New member
תשובות

1. זה תלוי במי ששוכר אותך. יכול להיות שיעדיף מבוגר יותר. 2. בכל מקרה תצטרכי את הסכמת ההורים. 3. תעשי בדיקה כמה לוקחים היום. 4. אין לך. לא מדובר במקום עבודה מסודר, ושכזה, ניתן להעלים לך שכר, להוריד אותו אחרי עבודה ועוד ועוד. נ.ב: בעל הבית יוכל גם להאשים אותך, על לא עוול בכפך, בגניבה במידה ונעלם לו משהו מהבית. 95% סיכוי שהוא יזכה במשפט.

נונקי

New member
רינת

אוקי 1. גיל 15 זה ממששש לא מוקדם. אני עובדת בביביסיטר מגיל 10. 2. מה זה "איך להגיד להורים"?! מה אכפת להורים שלך שתעבדי, שתהיי עצמאית, תקחי אחריות תהיי בוגרת?! אני בטוחה שהם לא יכעסו, להפך, הם יהיו גאים. 3. 30, 40 זה המון כסף. לא יעבדו איתך במחירים כאלה. לא שווה להם, יש כאלה שלוקחות הרבה פחות. 25 זה מחיר סטנדרתי בימינו, אבל גם תלוי באיזור מגורים. (תתפלאו, יש הבדל בין לעבוד בתל אביב לבין עבוד במושב.) אבל עדיין 25 לא מוציא אותך פראירית אבל גם מוציא אותך הוגנת. 4. הזכויות שלך הן שמותר לך להגיד גם "לא נוח לי היום" או "השעה קצת מאוחרת לי מידי" או לבקש שיחזרו מוקדם יותר. יש לך הרבה זכויות בסיסיות, לרוב בעל הבית יבהיר לך אותן. אם החלטת וההורים שלך הסכימו, תתלי מודעות בשכונה ובעיר (או איפה שאת גרה...) או שתשאלי את השכנות או חברות של ההורים או מכרים עם ילדים קטנים, ובהצלחה!

למעלה