שאלה בקשר לעבודה ביום הבחירות

GentlyWeeps

New member
שאלה בקשר לעבודה ביום הבחירות../images/Emo41.gif

עבדתי בדוכנים ביום הבחירות במסגרת מפלגת קדימה ועדיין לא קיבלתי את הכסף התקשרו אליי כמה ימים אחרי סיום הבחירות וביקשו לאמת את הכתובת שלי על מנת שיוכלו לשלוח לי את הצ'ק אבל עבר הרבה זמן ועדיין לא קיבלתי אותו. ניסיתי להתקשר למטה ממנו קיבלתי את העבודה אבל כמובן שהוא סגור, כמו כן ניסיתי להתקשר למטה המרכזי של קדימה אבל שם בכלל לא עונים. מישהו יודע לאן אפשר להתקשר ולנסות לקבל את הכסף?
תודה רבה!

bhnadav

New member
מצטער שזה קורה.

האם אין לך קשר ישירות למישהו מקדימה שהעסיק אותך? כלומר איזה שהוא רכז נוער מקומי? באיזו עיר מדובר?

GentlyWeeps

New member
../images/Emo4.gif כן גם אני מצטערת

ועוד אמרו לנו כשהיינו באספה של כל הנוער שהולך לעבוד שלא נדאג ושהכסף יגיע אלינו ושטויות כאלה.... אני מקווה שאני טועה ושהכסף פתאום יופיע לי בדואר...אבל למרות שלא נראה לי, זה באמת מאכזב אין לי קשר ישיר לצערי מדובר בהרצליה

bhnadav

New member
אוקיי -

ראשית כל, הרשי לי להתנצל בשם המפלגה אם באמת מדובר במשהו שאינו ראוי ובכוונה שלא לשלם לך. האם הועסקת ע"י קבלן חיצוני שאינו קשור למפלגה? כלומר, מילאת טפסים לחברת כוח אדם כלשהי? מי גייס אותך לעבודה? איך זה נעשה? אני מכיר את רכז הנוער בהרצליה, אז אולי אוכל לעזור בנושא.

GentlyWeeps

New member
תודה רבה

לא הועסקתי על ידי קבלן, הועסקתי דרך המטה עם עוד הרבה ילדים וחתמנו פשוט על חוזה שמכיל בתוכו בעיקר סעיפים המונעים מאיתנו לעבור למפלגה אחרת וכאלה שטויות..

bhnadav

New member
ועוד שאלה ברשותך -

את מעל גיל 16? והאם היית בקשר עם רכז הנוער בהרצליה, אורן לביא?

למעלה