שאלה בקשר לעבודה

Wolfindale

New member
שאלה בקשר לעבודה

אז עשיתי סיבוב היום במרכז הכרמל ובציר מוריה ונכנסתי כמעט לכל הברים, ובשום מקום לא צריכים ברמנים. אני מתכנן גם לעבור במרכז זיו ,בחוף דדו ובעיר התחתית. רציתי לשאול בקשר לעיר התחתית, איזה פאבים אתם ממליצים לי לעבור בהם ואיזה אין טעם בכלל לנסות, בהתחשב בעובדה שאני בן 20 (בברברוסה למשל לא ניסיתי בכלל)? ואולי יש עוד איזורים בחיפה שכדאי לי לחפש?

TWIZY

New member
טוב לדעת שיש פה עוד מישהו מחיפה כמוני \=

סיימת קורס ברמנים אם כן מתי ? יש לך ניסיון? האליס זה אחלה מקום לעבוד כנ"ל לגביי המרתף יש גם את הפולה בר..בעיר התחתית יש את הברקי שהוא בר חובבני והוא מתאים לברמנים בשנה-שנה וחצי הראשונות שלהם. אני גם התייאשתי מלחפש..אני על STAND BY באולם אירועים בחיפה..כן מה לעשות..הברים בחיפה מפוצצים בעובדים ואין סיכוי להיכנס אם אין לך פרוטקציה לשם מה גם שמקבלים בד"כ אחרי צבא..אבל לכל אחד והמזל שלו.. הייתי ממליץ לך לנסוע לקריות לחפש שם.. איזור דדו גם מומלץ ביותר אבל עייפתי מחיפושים..הלוואי עליי לעבוד בשאלתיאלי לסיכום אם אתה בן 20 תנסה את מזלך באולם אירועים "כחול" במלון מרידיאן..240 שקל יומית ואתה לא עושה כלום כמעט..אוכלי חינם..שתיה חופשי..תהנה D:

Wolfindale

New member
תודה אני אבדוק את זה...

אני עתודאי ולכן בית מלון לא נראה לי, אני אצטרך לראות לגבי השאר. אם אני אשכור דירה סמסטר הבא (אם יהיה עוד סמסטר) אז אני אוכל לעבוד בקריות ואפילו בעפולה... כרגע אני גר 15 דקות דרומית לחיפה אז קריות זה קצת רחוק. באיזה אולם אירועים אתה עובד?

Wolfindale

New member
אהה עוד משהו

סיימתי קורס ברמנים קיץ שעבר, מאז עבדתי חודשיים -שלוש באולם אירועים ועשיתי עוד כמה אירועים פרי-לנס, לא משהו רציני. אני עדיין חושב שלאור רמת הברמנים בחיפה אני שם הרבה מאוד מאלה שעובדים במקומות טובים בכיס הקטן...

TWIZY

New member
כנראה שלא היית במספיק מקומות בקריות ובחיפה..

הרמה כאן ממש גבוהה..אני אישית מכיר ברמנית בת 25 שמברמנת מגיל 15 ישל ה ידע פשוט עצוםם יא בירמנה בהרבה מקומות בעולם ביניהם איי נאפה ומקסיקו.. מדריכת קורס ברמנים בחיפה. אני על תקן של מגבה בארים בינתיים..כשיש עומס קוראים לי עד שאני יתחיל להיכנס קבוע..

Wolfindale

New member
אני לא אומר שאין ברמנים טובים...

אבל בהרבה מקומות בחיפה יש ברמנים פשוט נוראיים...

למעלה