שאלה בקשר לעגלות

רז2

New member
שאלה בקשר לעגלות

מישהו מכיר עגלת טיולון של חברת J Mason, או של חברת kolcraft??????

../images/Emo52.gif שלא יכולה לעזור........

אין לנו טיולון עדיין...וכשרוצים להסתובב עם שלושתם.....אז אנו עם העגלול.....

יוטל

New member
אין לי שמץ של מושג. אנחנו השתמשנו

בגרקו, לפני 4 שנים אז אנחנו לא מעודכנים.....

רז2

New member
כן את הגרקו יש לי

רק שאני מחפשת עגלה פשוטה וקלילה. במיוחד שקל לפתוח אותה וקל להכניס לתוכה את הילדים. רק בשביל להביא אותם מהאוטו למרחק של שתי דקות הליכה במיוחד בימים גשומים מאוד. לגרקו קשה לי להכניס אותם במהירות. לפעמים הם מסרבים להיכנס והמעקה מפריע לי לדחוף אותם במהירות... תודה בכל אופן.

יולנדהמ

New member
יש עגלה מאוד מומלצת

של MACKLEREN מוכרים אותה רק בבני ברק ברח´ ירושלים נדמה לי (מופיעה בדפי זהב תחת מקלרן), קלה נוחה וצרה כך שהיא נכנסת לכל מעלית ולכל דלת.

קרן את דווקא כן יכולה לעזור

אני הייתי מאד ממליץ על עגלת תאומים של פג נקראה בעבר וולה קפוטה שוקלת 9.5 קילו ונוחה מאד זה נכון שאם תראו אותה תגידו שהיא לא 180 מעלות אבל... יש לי 2 עובדות עבורכם 1. האם הכיסא של האוטו הוא 180 מעלות??? 2. כשהם קטנים הם ממילא בגודל שנשכב על המשענת והיא כן שטוחה לגמרי. אני אחרי שהיתה לי עגלת תאומים כזאת קניתי לילד שאחרי את אותו הדבר רק בבודדת כמובן עגלה מומלצת חזקה יותר מכל טיולון שתביאו [הם נוטים להתפרק] קלה יותר מכל עגלה אחרת [רק כדי לסבר את האוזן עגלת תינוק שוקלת כ 10 קילו] זאת המלצתי המלצתי גם ללא מעט חברים שקנו את הבודדת וכולם ברכו אותי על ההמלצה.

יושביייייי......אתה מדבר על.......

אותה העגלה שהעברת אלי??????? פשוט לא היה לי שמץ של מי היא (מותג) וכו´.. יכולה לומר שהיא ממש קלה!! יתרון גדול.....היתה איתנו בהונגריה אפילו.....נפתחת ונסגרת בקלות.....תופסת מינימום מקום ברכב.....ממש מתקפלת שטוחה לחלוטין.....ממש חוויה.....פרטים עליה צל יושב על הגדר..

רז2

New member
תודה לכל העונים

לאחר סקר עגלות נרחב, ובגלל שכבר יש לי את הגרקו ואני צריכה משהו פשוט אני צריכה לבחור רק בין שתי העגלות שציינתי. הבעיה שלי היא שאני לא יכולה לראותן אלא רק להזמין דרך האינטרנט.... אין באיזור שלי חנויות שמחזיקות עגלות אלו...מכיוון שהעגלה היא למטרת נסיעה של שתי דקות מהאוטו עד למשחקיות למיניהן שבהם אני שמה את העגלה בצד, אני לא צריכה עגלה טובה אלא כזו שנוח להניס לתוכה את הילדים במהירות, לפני שיתמלאו בגשם שלג וכו´... כלומר עגלה שנפתחת בצ´יק (כמו הגרקו) אבל שאין קשיי הכנסה של הילד לתוכה. בגרקו יש מעקה שמפריע לי וכיסויים על הכיסאות שתמיד איך שהוא נמשכים כלפי מטה.. והילדים נתקעים ואמא שלהם מתעצבנת...וכו´

העגלה של קומבי../images/Emo91.gif

לי יש של קומבי. עגלה טובה ונוח להכניס לתוכה את הילדים במהירות והיא גם נפתחת בצ´ק. ואני מאוד מרוצה ממנה.......

טל+

New member
את המעקה ניתן פשוט להסיר

ובגיל מסויים זה ממש חובה!!! בקשר לכיסויים - את צודקת.

למעלה