שאלה בקשר לעדשות יומיות.

OldRedEyes

New member
שאלה בקשר לעדשות יומיות.

שלום, אני משתמשת בעדשות יומיות כבר בערך כשנה (בכללי אני צורכת עדשות כ-4 שנים) . הבעיה היא(טוב בעצם זו לא בעיה) שאני לא משתמשת בעדשה ליום אחד ומשליכה אותה, אלא אני משתמשת בה במשך בערך שבועיים עד חודש. המספר שלי בשתי העיניים הוא 3.75 ויש לציין כי לא נגרמות לי בעיות כגון דלקות, כתוצאה משימוש ממושך. רציתי לדעת אם יש בעיה בעובדה שאני לא משליכה את העדשה לאחר שימוש של 24 שעות, והאם יכול להגרם לי נזק לטווח ארוך? תודה רבה.

שימוש לא נכון בעדשות !

שלום, את מתנהגת בחוסר אחריות מוחלט כלפי זוג העיניים היחידי שיש לך. כבר שלחתי לרופא-עינים דחוף מטופל שלי (שנהג להרכיב עדשות יומיות כל פעם יומיים רצוף מבלי להסיר אותן) עם כיב בקרנית העין והוא אושפז במקום להשגחה. העדשות היומיות סופחות משקעים, לכלוך וחומרים שונים יותר מכל עדשה, ואז היא הופכת מזיקה ומסוכנת לעין מבחינת דלקות ,זיהומים ומעבר חמצן לעין. גם אם התמזל מזלך ועדיין לא היה לך כך סיבוך זה לא אומר שלא יהיה בעתיד. אל תחסכי בכסף שאחר-כך תצטרכי אותו בריבית... אני מצטער אם אני נשמע מעט מפחיד אבל את חייבת להבין שאת עלולה לגרום נזק לעינייך ! בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

OldRedEyes

New member
שאלה נוספת

אני מנקה את העדשות כמו שצריך עם כל החומרים וכו´, האם עדיין יכול להגרם לי סיבוך....?

למעלה