שאלה בקשר לעונה הראשונה

שאלה בקשר לעונה הראשונה

(ולעונות הראשונות בכלל) אני מאוד חדשה בענייני הסדרה, והייתי רוצה להתחיל מההתחלה- לראות את העונה הראשונה בשביל להבין מלא דברים שלא לגמרי ברורים לי כרגע. (הגיוני, בהתחשב בכך שעד עכשיו צפיתי רק בסרט ובשלושה פרקים מעונות שונות.) אז השאלה היא- כיצד אפשר להשיג את העונות הראשונות? חיפשתי במספר תוכנות שיתוף, ולא מצאתי הרבה, והרוב היו מהעונה התשיעית. (שגם ככה משודרת כרגע בערוץ 2.) תודה מראש ויום טוב, ניצן

orityemini

New member
שלום ניצן.

כעיקרון, קשה קצת למצוא פרקים של תיקים באפלה מעונות ראשונות, למרות שאפשר למצוא אותם פה ושם בתוכנות השיתוף.... בעבר, נהגנו חברי הפורום הקודם של תיקים לערוך מפגשים ובהם היינו עושים מראתונים של הסידרה (ואוכלים ומדברים רוב הזמן) (ובכלל,מפגשי פורום זו הדרך הטובה ביותר להשיג פרקים ישנים) אממ...כעיקרון לי מוקלט 98% מהסידרה ואת הדיוידי של העונה הראשונה (רק עם כתוביות באנגלית) ואני מאמינה שלעוד אנשים יש כמה פרקים.... מכיוון שכרגע לא נראה לי שיהיו מפגשי פורום בקרוב תצטרכי להשיג מאנשים ולעשות איתם חלופה של פרקים או משהו... מה שכן, אין סיכוי שטלעד תתחיל לשדר בשידורים את העונות הראשונות (שהיו טובות בה-ר-ב-ה ממה שיש כרגע על המרקע)ומכיוון שמזמן לא יצא לי לראות את העונות הראשונות, אני מניחה שמראתון קטן לא יזיק לי.... אני סטודנטית בבר אילן, אז אפשר מן הסתם להשיג אותי שם. אבל רצוי כמה שיותר מהר כי עונת המבחנים הולכת וקרבה.... אגב, אילו פרקים ישנים יצא לך לראות? אורית.

בתור אחר שדי חדש בפורום

נשמע לי מגניב כל הקטע של המרתונים. אתם לא רוצים לעשות את זה עוד פעם?

שלום אורית ../images/Emo13.gif

אין סיכוי לאיזה מראתון בזמן הקרוב לכל אותם אנשים שלא התמזל מזלם להכיר את הסדרה בימי תהילתה? בבקשה בבקשה בבקשה? (אין לי אפשרות לעשות טריידים של פרקים, מהסיבה הפשוטה שפשוט אין לי מה להציע) הפרקים שיצא לי לראות עד עכשיו הם the ghosts who stole christmas עם לילי טומלין, trust no one, הפרק האחרון ששודר בערוץ 22, ועוד אחד שאני לא זוכרת את שמו. בנוסף לכך ראיתי את הסרט (הסיבה שהתחלתי להתעניין בסדרה מלכתחילה). אגב, איפה קנית את הדיוידי של העונה הראשונה?

orityemini

New member
מארתונים? אממ....

אני אשמח לעשות מראתונים, להראות לאנשים חדשים את הסידרה מ-ה-ה-ת-ח-ל-ה! המפגשי פורום תמיד היו כיף בלתי רגיל...למרות שלדעתי יהיה קצת קשה לארגן עכשיו מארתון למרות שלא בלתי אפשרי. כעיקרון אני אתחיל תקופת בחינות שבוע הבא, אז עד אמצע (סוף?) חודש פברואר סביר להניח שאני לא אוציא את האף מהבית. אחרי שאסיים בחינות, אני יכולה לנסות לארגן איזה מיני מראתון למצטרפים חדשים. צפייה בפרקים ישנים תכהה ולו במעט את הכאב בצפייה בפרקי העונה התשיעית... ועכשיו שאלה לכולם, מישהו מעוניין להשתתף במארתון באם יתקיים אחד כזה? את הדיוידי של העונה הראשונה קניתי באיזה חנות נידחת ברחוב Charring Cross, בלונדון...:) עוד מהתקופה שגרתי שם כמה חודשים...אויי, כמה שאני מתגעגעת.... בכל אופן, את יכולה לכתוב לאימייל שלי: [email protected] אורית.

למעלה