שאלה בקשר לעייפות

שאלה בקשר לעייפות

לפני כחודש לקחתי את הרמדי שהומלץ לי על ידי הומאופטית. מספר ימים אחר כך התחלתי לחוש עייפות נוראית המתבטאת בהרגשת חוסר אנרגיה ורצון לישון כל הזמן. לאחר שבועיים ערכנו שיחת ביקורת והיא אמרה לי שזה בעקבות הרמדי שלקחתי. עבר כבר חודש ואני עדיין חדשה בעיפות הזו, באותה העוצמה. חוץ מזה, אני לא חשה בשום שינוי אחר שחל בי. האם לדעתכם זו עדיין השפעת הרמדי, או שאולי העייפות נגרמת ממקור אחר? אולי מהחום...?

שלום שושנה וברוכה הבאה.

מן הסתם קשה מכאן לדעת למה זה כך. מה הבעיה שבגללה פנית לטיפול הומיאופתי? ואם אפשר לדעת, מהי הרמדי שקיבלת ואיך לקחת אותה. האפ את ישנה מספיק, האם תזונתך סבירה, האם יש מחלות כרוניות ברקע, כמו חוסר איזו בבלוטת התריס, האם את עובדת קשה מידי, האם את עוברת איזה קושי יוצא דופן בחייך האישיים וכן הלאה. אלה שאלות שחשוב לברר לפני שניגש אל ההערכה הבאה - יש כל מיני מצבים שקשורים לתהליך הריפוי ההומיאופתי, אחד מהם והפחות רצוי הוא החמרה ראשונית ללא שיפור, זה יכול להעיד על מצב מערכתי כללי חלש. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

../images/Emo51.gif על תשובתך

על פניו לא אמורה להיות שום סיבה לעייפות הזו. אחרת לא הייתי משתוממת.. אני ממש לא זוכרת את שם הרמדי (זה היה לפני חודש...). זה היה 5 כדורים לבנים שמצצתי. אני ישנה מספיק, תזונתי סבירה, אני עובדת כרגיל. כלומר, הכל שגרתי אצלי ולא אמורה להיות שום בעיה. פניתי לטיפול עקב תגובות עצבניות. אגב, אני עדיין סובלת מעייפות... אני מבינה ממשפטך האחרון, שיתכן וזו השפעה של הרמדי. אולי כדאי ללכת לרופא המשפחה על מנת לשלול משהו אחר.

למעלה