שאלה בקשר לעניני העסקה

ramib6

New member
שאלה בקשר לעניני העסקה

יש לי שאלה בקשר לענין העסקה אשמח מאד לתשובה. 1 חברת כוח אדם שמתמחה במחשבים קיבלה את קורות החיים שלי במייל או בפקס. 2 אותה חברה יצרה עימי קשר טלפוני בקשר לקורות חיים ושלחה אותו ללקוח שלה. 3 החברה הציעה לי העסקה אצל אותו לקוח בהסכם היו דברים שלא הסכמתי להם ולכן לא חתמתי על ההסכם , חברת כוח האדם החזירה לאותו לקוח תשובה שלילית. 4 אותו לקוח רוצה להעסיק אותי ישירות . 5 יתכן מאד ובמסגרת השנים האחרונות אפילו השנה האחרונה הייתי אצל אותה חברה ומילאתי שאלונים כמו שממלאים בחברות כוח אדם ורואיינתי וחתמתי על השאלונים. 6 בהקשר משרה זו לא רואיינתי על ידי הכוח אדם . ועכשיו השאלה. האם יש מצב בו חברת כוח האדם יכולה לתבוע אותי אם אעבוד אצל אותו לקוח ישירות. אשמח מאד לעזרה אני

ramib6

New member
לא אבל.

כמו שאמרתי בהקשר למשרה הזאת ספציפית לא חתמתי על כלוםאבל בעבר לפני יותר מחצי שנה להערכתי ראיינו אותי בחברה הזאת זה היה ראיון שבו מילאתי שאלון כזה שממלאים בחברות השמה \כוח אדם אבל לא חתמתי על החוזה האמור

eitangn

New member
תתיעץ עם עו"ד, ובכל זאת...

1. תתיעץ עם עו"ד. 2. לי אישית לא נראה שתוכל להתבע. לא חתמת על התחייבות כי אם תופנה לחברה לא תתקשר אליה שלא דרך חב' כוח האדם. גם אם היית חותם זה נראה לי נוגד את חופש העיסוק ולא תופס. מעבר לך, אם חתמת על משהו בעל משמעות חוזית, היה עליהם לתת לך העתק חתום ע"י החברה. 3. סביר יותר שיווצרו בעיות בין החברות אך זו לא בעייה שלך, וסביר להניח שהם יודעים מה הם עושים.

למעלה