שאלה בקשר לפוטושופCS2-עיניים אדומות

יוסטוס

New member
שאלה בקשר לפוטושופCS2-עיניים אדומות

.1}יש אפשרות שבמקום ריבוע בסימון של העין יהיה עיגול?.2}ומה עושים שנשארת נקודה קטנטנה של האישון זה טיבעי להשאיר כמו שזה נכון? 3}מצורף תתלום מסך- עין ימין שונתה את עין שמאל לא שיניתי כדי להראות את ההבדל...ככה זה אמור להיראות? 4]בחלק מהתמונות לא הצלחתי לשנות השינוי לא מתאפשר למה?במיוחד בצילומים שהעיניים ממש ממש אדומות כתומות...יש דרך לסדר את זה? 5}מה הפירוש לעיברית המילים שסימנתי בתצלום? תודה

kushkash

New member
תשובות-->>

1- זה לא אפשרי לשנות את צורת הסימון. בכל מצב כאשר תבחר איזור הוא ישנה את הצבע על פי הכללים שלו לצורה עגולה. 2- הקודה שנשארת באישון היא טבעית לחלוטין תשאיר את זה כמו שזה, אתה יכול אולי קצת לטשטש אותה או להכהות לפי הצורך. 3-התוצאה שקיבלת היא בהחלט התוצאה שאמורה לצאת, תבין זה כלי אוטומטי של התוכנה הפעולה שלו אמורה להכהות צבע בהיר לצבע כהה כמובן שהיא שהכלי מכוון לפרמטרים של צבעים שמתאימים לעיניים ולעיניים אדומות מצילום. הכלי הזה הוא לא הכי מדויק אם בכלל. תמיד עדיף ורצוי לעבד את התמונה ולהביאה לתוצאה רצויה אם כמה שפחות כלים אוטומטיים ואם אפשר לא להתשמש בהם כלל. קח בחשבון אדם שיש לו עיניים כחולות לצורך העניין לאחר העיבוד התמונה עם הכלי הזה אותו אדם ייקבל עיניים כהות שחרות חומות מה שזה לא יהיה אבל כמובן שלא כחולות.... מכאן שצריך לשנות את הצבע עם כלים קצת אחרים ולא אוטומטיים... 4- כמו שכבר ציינתי לפני, הכלי הזה מוגדר מראש בעזרת פרמטרים קבועים לשינוי צבע כלומר, עם תסמן אזור צבע שהוא לא כל כך מכיר כעין אדומה התוצעה תהיה לא כמו שרותים . תנסה לסמן עם הכלי סתם אזור בעור למשל ליד העין ותראה שהוא לא מכהה את האיזור לחלוטין אלא ממש מעט כי הוא לא בנוי לעבוד עם כל איזור צבע שיש. בגלל זה גם קוראים לו , RED EYE TOOL . 5- פירוש המילים שסימנת- pupil size- מגדיר את גודל האישור ביחס לאיזור שאתה בוחר. (פירוש גודל אישון העיו) darken amount- מגדיר את "כמות" השפרצת הצבע הכהה לאיזור שבחרת. כאן אתה קובע אם אתה רוצה שהאיזור יהיה כהה יותר או כהה פחות . (פירוש כמות הכהות). בהצלחה...

יוסטוס

New member
תודה רבה לך..

אני מודה לך על ההשקעה! אז הדבר האחרון שרציתי לדעת איך בכל זאת אפשר לשנות צבע בוהק של העין בגלל הפלאש שהפוטושופ לא מצליח לשנות.? יש לי כמה תמונות די מגורענות עים אסא גבוה שהפוטושופ לא מצליח לתקן כנראה הוא לא מזהה נכון את הצבע .יש אפשרות אחרת לשנות את הצבע של העיניים? חג שמח!

kushkash

New member
יש בטאגליינס הסבר קליל וממצה-->

או שתלחץ כאן תעלה לכאן את התמונה שיש לך רק של העיניים האדומות אני אעלה לכאן הסבר ושלבי פעולות שתוכל לראות....

יוסטוס

New member
אני מודה לך

זה תמונות שצילמתי את חבר במשחק כדורסל הוא לא כל כך רוצה ל"התפרסם"..אים אפשר במייל אני אשמח ואים לא אני אבין אותך. חג שמח

למעלה