שאלה בקשר לפול טילט

roiebz1

New member
שאלה בקשר לפול טילט

אני משחק כבר למעלה משנתיים בסופי השבוע עם החבר'ה, והחלטתי לנסות את מזלי גם באינטרנט הורדתי את התוכנה של פול טילט ואני מעוניין להתחיל מהפקדת סכום קטן (10-20 דולר) ולראות איך הולך. העניין הוא שיש לי ישראכרט ואני לא רואה איך אפשר להפקיד שם כסף דרך ישראכרט.. יש למישהו פתרונות? בנוסף ראיתי שיש אפשרות לשחק microstakes, מה זה בדיוק? זה משחק קאש או טורניר? איך מגיעים אליו בתפריט-בחירת-שולחן של הפול טילט?

Kenner

New member
פתרון

יש אתר שאני ועוד המון אנשים נרשמנו דרכו, שנותן לך 50 דולר חינם להתחיל לשחק איתם (בלי לתת את מספר כרטיס האשראי או משהו כזה) וככה במקום להתחיל עם 20 דולר, תוכל להתחיל עם 50 (האמת שזה 50 פלוס 50 בונוס - סך הכל מאה דולר מתנה). בדוק את האתר הזה: http://freepokercashfulltilt.blogspot.com/ יש הסברים בעברית. תהנה

roiebz1

New member
אבל זה למשתמשים חדשים

ואני כבר משחק בplay money... יש אפשרות כביכול להתחיל מחדש ולפתוח חשבון אחר?

Kenner

New member
זה לא ממש מומלץ

כלומר זה אסור. אני עשיתי את זה ועכשיו אני אוכל סרט שיעשו לי על זה בעיות בעתיד

yamenx

New member
אני עשיתי את זה

היה לי חשבון שאף פעם לא הפקדתי דרכו... וכדי לקבל את ה 50$ פתחתי חשבון חדש עם מייל אחר... ואחרי תקופה פניתי לפול טילט עם המייל הלא נכון ועלו עלי שיש לי שני חשבונות, אז סגרו לי את החשבון הראשון שממילא לא היה בשימוש ולא עשו לי שום בעיה..

napox

New member
זהירות! האתר ש Kenner נותן לא נותן rakeback

freepokercashbankroll לא נותן rakeback, עדיף להירשם דרך pokerstrategy. מקבלים גם 50$+50$ וגם rakeback שזה דבר חשוב יותר מכסף חד-פעמי (הבוחן שלהם קל ויש תשובות באינטרנט). לגבי חשבון ה play money, האם נרשמת עם השם האמיתי שלך ? אם החשבון המקורי לא עם השם האמיתי שלך אז פתח חשבון דרך pokerstrategy (עם הקוד שלהם) או דרך אתר אחר שנותן rakeback.

roiebz1

New member
תודה napox, ועוד כמה שאלות קטנות..

מה זה רייקבאק? אני רואה את המונח הזה הרבה ולא באמת מבין מה זה.. כשאתה אומר לפתוח חשבון דרך פוקרסטרטג'י אתה מתכוון להרשם דרכם לחשבון שאני אשחק איתו בפולטילט נכון?? עכשיו את החשבון בפולטילט כן פתחתי על שמי האמיתי, אבל אין לי בעיה לפתוח חשבון אחר על שם חברה שלי, השאלה היא אם הם עושים איתור של IP או משהו כזה והאם באמת הם מחרימים חשבונות או דברים כאלה?עד כמה זה מסובך כל העסק?

napox

New member
הסבר קצר

Rake - כמו בקזינו, העמלה ש full tilt לוקחים על כל cash game או טורנירfull tilt . לדוגמא טורניר עולה 15$+1.5$ , ה 15$ עובר לתשלום טבלת הזכיות וה 1.5$ עובר ל full tilt עבור "אירוח" המשחק וזה ה Rake בחישוב קוראים לזה Juice, אבל זה אותו דבר. במשחקי cash אחוז מסוים עבור ל full tilt תלוי בסכומים פירוט כאן - > http://www.fulltiltpoker.com/rake.php Rakeback - החזר של 27% מה Rake לחשבון שלך, ה Rakeback הוא בד"כ 27% אבל זה תלוי ב Poker room ותלוי באתר ה Rakeback. החישוב הוא קצת יותר מסובך ואתה יכול לקרוא עליו כאן : http://www.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=61935 שאני אומר "להירשם דרכם" הכוונה היא לרשום את הקוד הרלוונטי (לפעמים האתר מפרסם מספר קודים לבונוסים שונים) של אתר ה Rakeback בפתיחת החשבון בתוכנה של Full Tilt. התשובה לשאלה השלישית היא לא "כן או לא". Full Tilt לא אוהבים שפותחים מספר חשבונות עם אותו שם. הם לא רוצים שאנשים ינצלו את הבונוסים של ההרשמה מספר פעמים. אולי כדאי לך לשאול בפורום של pokerstrategy מה עושים במצב כזה.

emperor28

New member
אפשר לינק לפוקרסטרטג'י?

והסבר קצר על התהליך? יעזור לי מאוד תודה רבה.

roiebz1

New member
תודה ערן,

אם לא אסתדר עם העניין שnapox הסביר אני אצור איתך קשר

unholy

New member
נצל"ש

ניסיתי להפקיד דרך הכרטיס אשראי שלי (מאסטרדקארט בינ"ל) ולא הצלחתי, הוא אומר שההפקדה נכשלת. האם ניתן בכלל להפקיד דרך כרטיס אשראי? או שאני חייב לפתוח חשבון בקליק טו פיי הזה?

going2

New member
אפשר דרך כרטיס אשראי של חברת הדואר

פשוט תלך ותקנה שם כרטיס אשראי , זה עולה בסביבות ה30-20 שקל ואתה יכול להפקיד שם כמה כסף שאתה רוצה (אני חושב עם מגבלה של בסביבות ה2000 ש"ח)

roiebz1

New member
סלחו לי שאני שוב מקפיץ את הנושא

אבל כמה זמן אחרי שנרשמתי לפול טילט עם הסיסמא של פוקרסטראטג'י אני אראה את ההפקדה של 50 הדולרים בחשבון?

roiebz1

New member
סלחו לי שאני שוב מקפיץ את הנושא

אבל כמה זמן אחרי שנרשמתי לפול טילט עם הסיסמא של פוקרסטראטג'י אני אראה את ההפקדה של 50 הדולרים בחשבון?

למעלה