שאלה בקשר לפורום

אלארום

New member
שאלה בקשר לפורום

שלום. אני חדש בפורום, שקלתי כבר כמה זמן להכנס ורק עכשיו החלטתי... רציתי לדעת אם יש איזשהו נוהל לכתיבה של סיפורים לפה. (אפשר להצמיד קובץ word? מה מגבלת העמודים? שמתי לב שאנשים מדביקים פשוט את הטקסט לתוך ההודעה - מה אורך הודעה בודדה מתוך שרשור?) רק קווים כללים, כדי שאני אדע שאני לא דורך על יבלות... :) אני יודע שיש פורומים שמקפידים על כללים בקשר להודעות מכל סוג שהוא. תודה מראש וסופשבוע נעים!

ברוך הבא

קודם כל, אנא קרא את הודעת ההנהלה של הפורום (יש קישור ליד כותרת הפורום). קבצי Word למיניהם עלולים להכיל וירוסים ולכן הרבה אנשים מעדיפים (ובצדק) לא לפתוח אותם, אם אינם מכירים את מי ששלח אותם. לכן אנחנו חותכים את הסיפורים שלנו, אם יש צורך, ומדביקים אותם בשרשור אחד. לא ידוע לי על הגבלת אורך על סיפורים (תצטרך לחכות לתשובת המנהלות), אבל קח בחשבון את הסבלנות של הקוראים... מחכה לסיפוריך,

Yuli Gama

New member
שלום ../images/Emo140.gif

הגבלת תווים בהודעה היא סביבות 7000 תוים. כשמונה מאות מילים בערך. סיפור ארוך יותר פשוט תחלק לחלקים ותפרסם כתגובה לעצמך, כדי שיווצר שירשור יחיד. אם יש לך סיפור ארוך, המכיל פרקים מרובים ממליצה בחום שתפרסם פרק אחד-שתיים כל פעם, כדי שאנשים יספיקו לקרוא ולהגיב, וכדי שתספיק ליישם את ההמלצות. מחכים לסיפורים :)

CallMeCavanaugh

New member
אם אנחנו כבר כאן, גם לי יש שאלה.

האם מקובל לפרסם כאן סיפורים שכבר פורסמו במקום אחר, לצורך קבלת תגובות ושכתוב (מה שלא תמיד מתאפשר במקומות אחרים, בין אם מכיוון שמדובר במגזין מודפס ובין אם מכיוון שלא מדובר במקום שבו נהוג לתת ביקורת בונה)? יש סיפור שכתבתי, שהתפרסם בבמה חדשה ובחלומות באספמיה, אותו הייתי רוצה לשכתב, והייתי רוצה לדעת אם הדבר יתקבל בעין יפה בפורום הזה.

אסתר 1984

New member
בטח

אין עם זה שום בעיה. סתם כהמלצה - רצוי לא לפרסם בבת אחת בכמה מקומות, אלא כל פעם במקום אחד, לשכתב, ורק אז לפרסם שוב במקום אחר. נשמח לנסות לעזור.

CallMeCavanaugh

New member
אני לא לגמרי מסכים

נכון שהקטע כבר פורסם במקומות אחרים, אבל בבמה חדשה אי אפשר באמת לשכתב לפי התגובות, כי נדירות שם התגובות שהן לא "יפה מאוד" או "אהבתי". גם בחלומות באספמיה אין ממש אפשרות שכתוב, כי קשה לדעת מה אנשים חושבים על הסיפור, מכיוון שאין להם דרך של ממש ליצור איתי קשר בעקבות קריאת הסיפור. בכל מקרה, לא מדובר בפרסום בבת אחת. בבמה חדשה הסיפור פורסם בסוף 99', ובחלומות באספמיה הוא הופיע בגיליון מספר 2, ככה שאפשר להגיד שעבר די הרבה זמן מאז שהוא הופיע באיזשהו מקום.

למעלה