שאלה בקשר לפייסבוק

Miss Small Talk

New member
שאלה בקשר לפייסבוק

בתקופה האחרונה אני מגיבה המון בקבוצות אנטי ישראליות של ערבים... וכנראה שכמה מהם מאוד לא רוצים לראות את האמת אז הם דיווחו עלי. עכשיו, הפייסבוק ביטל לי את ההאפשרות להגיב בWALL של חברים ושל קבוצות. כמה זמן הביטול הזה יהיה? כי לא היה כתוב לי בהודעה. תודה לעונים

meital always

New member
חסימת קיר בפייסבוק

אין פה ממש חוקים, בדרך כלל זה ענין של כמה ימים אבל זה די משתנה בהתאם למקרה. אבל בעקבות הסיבה שכתבת, אני ממליצה לך בחום לפנות אליהם בלינק הזה ולהסביר מה בדיוק קרה, אם זו באמת הסיבה היחידה אני בטוחה שהם יכולים לוודא את זה ולהחזיר אותך לגלוש לאלתר. צריך להבין שהיום כל אחד יכול להתלונן דרך תפריט Report על אנשים אחרים שמציפים או שמפריעים לכרטיס/קבוצה/תיבה שלו, אבל בפייסבוק עושים מאמצים גדולים לא לערב שיקולים פוליטיים או לאומיים בהחלטות האלה ואם הם יהיו משוכנעים שזו הסיבה לדיווח אני בטוחה שיחזירו אותך לגלישה מיד...

Miss Small Talk

New member
כבר הסתדר, אבל תודה רבה!

אגב, אם יש קבוצה או משתמש שמשתמש בהמון קללות נגד ישראל... אז לא יסגרו לו את החשבון אם הרבה ידווחו עליו? כי לדעתי דווקא כן

meital always

New member
בכיף...

ולשאלתך- מי שמקלל או פוגע באנשים או משתמש בשפה לא ראויה, בוודאי שיזהירו ואף יחסמו אותו. אבל זה בלי שום קשר לכך שהביע דעות פוליטיות, זה נכון גם לגבי מי שקילל בקבוצה שעוסקת באופנה או בחיי הדבורים בהונולולו. למעשה המדיניות הזו תקפה גם לגבי המון אתרים אחרים ברשת כמו פה בתפוז. אבל אם "דיווחו" עליך רק בגלל היותך ישראלית ולמרות שלא קיללת או פגעת שם אישית באף אחד, את יכולה לפנות לפייסבוק, הם יכולים לראות את כל התכתובת הזו על הקיר ולדעת מיד אם מדובר בתלונת אמת או במצג שווא.

למעלה