שאלה בקשר לפיתוחים

aviad u

New member
שאלה בקשר לפיתוחים

יש פיתוח שמאפשר להגדיל את כמות הכסף מכל אזרח? ועוד אחת יש פיתוח שמאפשר להגדיל את מס' המשאבים (אורנים, יהלומים וכו') למשל עכשיו על כל מפעל אני מקבל 2 כל תור אפשר להגיל את זה ל-3,4,5 ??? וד"א מי שנחמד ובא לו לעשות לי ולעוד כמה טובה לפרסם פה מה עושה כל פיתוח? מהראשון לאחרון? תודה

aviad u

New member
ועוד שאלה שלא קשורה לפיתוחים

איך אני גונב כסף?

עונה

אין פיתוח שמאפשר להגדיל כסף מכל אזרח יש פיתוח שמאפשר להגדיל את מספר המשאבים ממפעל

freesoul21

New member
הנה רשימת הטכנולוגיות עם הסבר קצר

Spies Technology-ריגול Anti-Spies Technology-נגד ריגול Anti-Frame Technology-נגד הפללה Nuclear warheads Technology-ראש נפץ גרעיני(רק אם סיימת את כל 50 השלבים בטכנולוגיה זאת, תוכל לחמש את הטילים שלך בראש נפץ גרעיני) Biological warheads Technology-ראש נפץ ביולוגי(רק אם סיימת את כל 35 השלבים בטכנולוגיה זאת, תוכל לחמש את הטילים שלך בראש נפץ ביולוגי) Chemical warheads Technology-ראש נפץ כימי(רק אם סיימת את כל 25 השלבים בטכנולוגיה זאת, תוכל לחמש את הטילים שלך בראש נפץ כימי) EMP warheads Technology-ראש נפץ אלקטרומגנטי(רק אם סיימת את כל 40 השלבים בטכנולוגיה זאת, תוכל לחמש את הטילים שלך בראש נפץ אלקטרומגנטי) Anti-Mines warfare Technology-נגד מוקשים Civilian factories Technology-מפעלים אזרחיים(כל שיפור מגדיל את הרווח שלך מכל מפעל באחד-הכוונה כמובן למפעלים של משאבים) Better Urbanization Technology-שיפור אורבנזציה(מגדיל את כמות האזרחים שכל אדמה יכולה להחזיק) Anti-Rebels Technology-נגד מורדים

aviad u

New member
תודה לשניכם

עזרתים לי ולעוד כמה (אני חושב) מאוד תודה

למעלה