שאלה בקשר לפיתוח גוף

nightgoat

New member
שאלה בקשר לפיתוח גוף

שלום, אני נער בן 17 שרוצה לפתח את הגוף שלו. אני יכול להודות בכך שיש לי גוף סבבה, הכוונה היא שאם אני אוכל קצת = אני משמיך מהר, ואם אני מתאמן קצת = אני מפתח גוף מהר. אני רחב, יש לי שרירים בגב (למעלה, בעורף) בלי להתאמן בכלל. השאלה שלי היא כזאת: איך זה, שחברים שלי, שמתאמנים כבר שנים בחדר כושר בשביל לפתח את הגוף, נשארים שחיפים (יש להם ריבועים ושרירים) אבל אין להם שרירים בולטים. איך אפשר לפתח גוף ושיראו שרירים בצורה בולטת? (אני לא מדבר על גוף בסגנון ארנולד סוורצנרגר) אבל אני אכן מדבר על פיתוח גוף בצורה שאם אני אלך אם גופייה, יראו שרירים בולטים, שהיקף היד יהיה לא ממוצע? לדוגמה: http://api.ning.com/files/eNI*yTmdS...lGswhrLKnecP/MatadoronThePickUpArtist2set.jpg תודה !

oridoron77

New member
שלום לך

1. כנראה שחברים שלך לא אוכלים כמו שצריך. אימון נכון ואיכותי כשיהיה, צריך להיות מלווה בתזונה נכונה כדי לעלות במאסת שריר. הגוף צריך הרבה משאבים בשביל להתאושש מהאימון, וגם לבצע שינויים ברקמה (היפרטרופיה). 2. בשביל לפתח שרירים, צריך להתאמן ולאכול נכון (אחרת אתה יכול למצוא את עצמך הולך שנים רבות במעגלים ללא תוצאות משמעותיות). בזמן עליית מאסת השריר אתה תעלה גם קצת בשומן וזה הכרחי. לאחר שתצבור מספיק מאסה, אתה תעבור לתזונה שתכניס אותך למינוס קלורי שיגן על השריר שלך, אבל יפנה למאגרי השומן בתור אנרגיה. ככה תישאר עם מאסת שריר גבוהה, ואחוז שומן נמוך (הגוף שתיארת). אגב התמונה שהבאת לא מראה מישהו שמתאמן אם בכלל. מה דעתך על זה http://s.bebo.com/app-image/7926171655/5411656627/PROFILE/i.quizzaz.com/img/q/u/08/03/30/6_pck.jpg ? אורי

nightgoat

New member
חיה :)

תודה לך אורי, השאלה האחרונה שלי אלייך היא: האם אפשר להתאמן ולעלות את מסת השריר בגוף גם ללא חד"כ? אני לא עצלן, רק בשביל לדעת.

oridoron77

New member
עד רמה מסויימת

אם אין לך ציוד בסיסי בבית, זה יעצר אחרי שלב מסויים. אורי

alfi7

New member
..

למתאמן מתחיל,שבהגדרה יכול לעלות משקל מאימון לאימון,סביר להניח שכן (הוא יתחזק בעיקר בגלל שינויים במערכת העצבים ולא במסה שרירית ע"ע היפרטרופיה). ד"א גם רכיבה באופניים תשפר את הכוח של הגפיים התחתונות,בהנחה ואתה מתאמן מתחיל ללא כל רקע. ללא ציוד תמצא את עצמך מאוד מהר ממצה את מגוון התרגילים כנגד משקל גוף.

למעלה