שאלה בקשר לפצצה ולפלאשסיידס

A Screamer

New member
שאלה בקשר לפצצה ולפלאשסיידס../images/Emo160.gif

ג'ולייט פוצצה את הפצצה אחרי שג'ק טען שזה מה שייגרום למטוס לא להתרסק ובעצם ימנע הכל. כידוע - זה... לא כל כך עבד
כשסוייר מגיע לג'ולייט בסופו של דבר ומחזיק אותה גוססת, היא אמרה שהיא צריכה להגיד לו משהו מתה. בכל מקרה, אחרי כל הדרמות, הדמעות והאשמות סוייר מבקש (בלשון המעטה....) ממיילס שיאמר לו מה היו המחשבות האחרונות של ג'ולייט, מיילס אומר שהיא חשבה "זה עבד". מה עבד? הפצצה? הרעיון של ג'ק? הרי בסופו של דבר הם כן המשיכו עם החיים שלהם על האי עם כל הבלאגנים והאקשן. ואז באו בפלאשסיידס האלה. בפרק האחרון כריסטיאן שפרד נותן הסבר שכולם מתים בסופו של דבר ובעצם כולם יצרו לעצמם "עולם" משלהם, אחרי מותם, מין... אפטרלייף כזה. אבל, מהרגע שראו שהמטוס לא התרסק בתחילת העונה הייתי בטוח ואני חושב שגם רבים כמוני (אולי זה איך שהתסריטאים רצו להטעות אותנו) שזה בעצם מה שקרה אם המטוס לא היה מתרסק, זה היה נורא מבלבל, כי לכל הדמויות היו חיים שונים, ג'ק גרוש לג'ולייט עם ילד, סוייר שוטר יחד עם מיילס ודניאל פאראדי לא משוגע
. אחרי הפרק האחרון ואחרי הנאום המרשים של כריסטיאן, עדיין לא הייתי בטוח מה הפלאשים האלה היו, רק אחרי הסברים וקריאה הבנתי את האפשרות של האפטרלייף. אבל השאלה היא עדיין כזאת: מה לעזאזל עבד?! למה ג'ולייט התכוונה? ואיך היא ידעה??
ולסיכום, בלי קשר לשאלה ששאלתי, אני רק רוצה לחלוק שעד לפני כחצי שנה, הייתי משוכנע שאבודים היא סדרה מטופשת עם כל הרעיון של האי הקסום והמסתורין המעצבן. אחרי המון שכנועים (וקצת אלימות מצד כמה אנשים...
) התחלתי לראות - ולא הפסקתי... עד אתמול, שראיתי את הפרק האחרון
אחת הסדרות הטובות שנוצרו ולדעתי, שייווצרו

reasonforall

Active member
זה עבד!

זוכר את הקטע בו מראים את סוייר וג'ולייט בבית חולים? סוייר מנסה להוציא חטיף מהמכונה, והוא נתקע, ואז ג'ולייט באה לעזרתו. ברגע שהיא הצליחה להוציא את החטיף, היא אמרה "זה עבד". לזה הייתה הכוונה.

A Screamer

New member
אההה וואי בחיים לא הייתי חושב על זה

חחחח בדיוק הסיבה שכל כך התחברתי לאבודים
ועוד משהו, באפטרלייף בהם הם כביכול מחפרים על החטאים שלהם והכל, קייט הייתה די אותו הדבר חוץ מהקטע עם קלייר. היא עדיין טענה שהיא חפה מפשע והכל - זה אומר שהיא לא צריכה שום כפרה? וכל הדברים שהיא עשתה היו נכונים?

tamarhp

New member
לא יודעת עד כמה העולם הזה הוא באמת כפרה

כריסטיאן אומר שזה העולם שהם יצרו לעצמם..

A Screamer

New member
מישהו פה העלה את הנושא הזה

כמה וכמה פעמים, קראתי בהודעות קודמות. הרעיון הזה מסתדר לי מהסיבה שסויר שוטר, דניאל מוסיקאי, ג'ק הוא אבא טוב, ג'ון לא נכה (לפחות בסוף...
), ועוד כל מיני כאלה... אז השינוי בקייט הוא לא כל כך משמעותי, היא עדיין חושבת שהיא חפה מפשע אחרי כל הפשעים שהיא עשתה. זה נראה לי כאילו הדברים שהיא עשתה היו נכונים, והיא באמת חפה מפשע....

למעלה