שאלה בקשר לפריסה

שאלה בקשר לפריסה

אני רוצה לדעת מה הרגשות של חבר שלי כלפי. איזו פריסה לעשות? תודה רבה

טורנדו1

New member
האם ../images/Emo24.gif

את שואלת על אותו בחור שעשינו לו פריסה כרגע,כי אם לא את צריכה לתת רקע על שניכם.

טורנדו1

New member
השאלה../images/Emo35.gif

האם ל X יש רגשות כלפי? 5 קלפים וקלף סיכום יצא אוטומט

אני צריכה עזרה דחוף כמה שיותר מהר

עשיתי פריסה של מחומש יצא לי ככה: עשרה מטות תשעה גביעים אביר החרבות האיש התלוי חמש חרבות

batgalim

New member
ערב טוב ../images/Emo142.gif

האם - 10 מטות לאיקס - 9 גביעים יש רגשות - אביר חרבות כלפי - התלוי סיכום - 5 חרבות נראה לי שהבחור מרגיש מובס, הוא חש שדי לו והוא זקוק לשקט, עומס אנרגיות בחברתך גורמות לו לרצות לברוח, לתפוס כיוון אחר, לנתק קצת את הקשר. הוא זקוק לתקופת רגיעה וחש כי עליו לוותר כרגע על מגע איתך, גם אם הדבר יכאב לו. האמת היא שהשאלה היא שאלה של כן או לא, ואני לא נוהגת לפרוס שאלות מסוג זה מכיון שאין כאן הכוונה והמלצה לפעולה. אך מכיון שכבר שאלת בפריסה קלטית וענו לך, אנא קראי שוב את עיצות הקלפים ונסי להפנים את המסר. שיהיה לך כל טוב.

תודה אבל אני לא מבינה

בפריסה הקלטית אמרו שהכל יסתדר ואת אומרת לי שבעצם אין טעם לקשר. אז מה אני אמורה להבין? מצטערת שאני תוקפנית אבל אני כבר מרגישה מיואשת

batgalim

New member
לנצח יקרה, אם את לא מבינה

תקראי שוב את שני הפירושים - של הקלטית ושל זו. אני לא אמרתי שאין טעם לקשר... אמרתי שהבחור חש צורך לברוח קצת ולהרגע. טורנדו נתנה לך טיפים של איך ומה לעשות על מנת להגיע להרמוניה בקשר הזה. קיראי שוב, ואם עדיין לא תביני אשמח להסביר לך שוב.

batgalim

New member
תראי,

טורנדו הדגישה את הצורך שלו לחיזוקים ולתמיכה ממך. הוא מבולבל ולא יודע מה הוא רוצה כרגע. כנראה שהמריבות שלכם גורמות לו לחוש מובס ועייף. גם הסיבות הכלכליות לא מוסיפות לכל הנושא. הפריסות אינן סותרות אחת את השניה. בשאלה של מה הוא מרגיש - הוא מרגיש עייף. הוא מרגיש שהוא זקוק לחופש ולמנוחה, נמאס לו לריב כל הזמן ולהרגיש מובס. את צריכה לתת לו את החופש, לשחרר קצת את החבל... תתמכי בו, תראי לו שהאהבה ביניכם חשובה לך מאד ואת מוכנה להמתין לו בסבלנות. אולי יש סיכוי לזוגיות ביניכם, אך היא תלויה בכך שתתני לו את התמיכה ולא תנדנדי לו ולא תריבי איתו, אלא תעבירי לו מסר שהכל טוב, שאת אוהבת ומחכה.

למעלה