שאלה בקשר לפרק

Danial***

New member
שאלה בקשר לפרק

אני מצטערת לומר שקצת לא הבנתי את הפרק - למה זינה רצתה שהוא ילחם בה ככה וירדה למטה לאזור ההוא עם הקרח שהוא יהרוג אותה? לא הבנתי. פשוט לא הבנתי מה היא רצתה ומה הם תכננו ומה קרה שם. אז מה - זה שהוא הרג אותה והרגיש רע וכל זה ואז רצה שתחיה - מה זה אמור להגיד? ומה עם האמאזונות - הוא לא רוצה להלחם נגדן יותר ולהיות אל? מה בדיוק גרם לו לשנות את דעתו? הוא שינה את דעתון בכלל? הם לא אמרו כלום על זה. בקיצור, לא ממש הבנתי, מישהו בבקשה יכול לנסות להסביר לי?

Dafi the Mighty

New member
אהה...

א. המטרה של זינה הייתה להוציא לארס את הפיוריס (אלילות הנקמה, איזה תרגום... שיהיו בריאים...) והדרך לעשות את זה, זה להראות לפיוריס שהיא מתה, ואז הן ייצאו מהראש שלו. כל מה שהיא אמרה לו היה כדי להכעיס אותו כדי שהוא יוכל להרביץ לה ולהרוג אותה- וככה שייצאו לו מהראש וימותו על ידי הצאקראם שלה. ב. הוא הבין את מה שקרה ברגע שהוא ראה את הפיוריס נהרגות- ואז הוא הבין שהוא הרג את זינה, אז מן הסתם שהיה לו קשה עם זה, כי הוא אוהב אותה. פשוט הפיוריס קצת שיחקו לו בראש... הן קצת מטורפות... ג. לא נראה לי שלארס נשאר צבא, אז לא נראה לי שהוא יילחם נגד האמזונות בשביל האמברוזיה. נראה לי שהוא ויתר על האלוהות בינתיים כדי לנסות להיות בן תמותה, למרות שאני לא חושבת שיש לו בדיוק ברירה...

shiRan WP

New member
הפיוריס....

קצת....מטורפות? -שירנוש

Danial***

New member
תודה רבה רבה על ההסבר ../images/Emo13.gif

עכשיו אני מבינה
בעצם רק דבר אחד, למה הוא ויתר על האלוהות בינתיים? חשבתי שנורא חשוב לו להיות אל ושהוא לא יוותר ככה ויהיה בן תמותה רגיל...

בלי להכנס לספוילרים יותר מדי...

הוא ידע שאם איב לא תבריא, זינה תמות, ונראה שהוא העדיף אותה על אחותו אתינה....

canimal

New member
הוא יכל היה לעשות עסק עם האמזונות

אמברוזיה בשביל ארס וכשהוא אל הוא יחזיר להם תיערות שלהן או משהו.. אבל אני מניחה שהן לא אוהבות "לרמות" אחרת היתה אלת אמזונות כבר.. כן כן, אני זוכרת שהיה כזה פרק.. איזה יופי איך הכל מתחבר.
(אין אמוטיקון של השלד של הדג!?)

למעלה