שאלה בקשר לצבע לחדר !

iritosh

New member
שאלה בקשר לצבע לחדר !

מזמן שבחלטתי על שינוי החדר אניכבר בת 20 והחדר שלי היה עם רהיטים שקנו לי לכיתה א (סיפרייה ענקית כזאת) . בכל מקרה הזמנו נגר שעשה לי טואלט עם מראה ענקית ושולחן כתיבה פשוט עם מדף קטן וכמה מגרות והכל בצבע לבן . הארון שלי בצבע לבן והתיכנון הוא לצבוע את הברזלים של המיטת נוער שלי בצבע לבן . השאלה היא איזה צבע לצבוע את הקירות עד עכשיו רציתי לצבוע לסגול לילך וחברה שלי אמרה לי שתעשה לי פיות . ופתאום אחרי שהצבעי הגיע היום התחלתי לחשוב שאולי זה ילדותי מידי ופתאום אי מבולבלת ואין לי מושג לאיזה צבע כדי לצבוע !!!!!!!!! מה אתם אומרים יש לציין שכל הרהיטים לבנים ואני צריכה גם להחליף פאנלים

hanny6

New member
איזה כייף חדר חדש!!! ../images/Emo13.gif

יש לך שתי אופציות עיקריות לדעתי האחת היא להישאר עם הטון הבהיר (בהמשך ללבן)לצבוע את הקירות בצבע אחיד וכתוספת איזשהם עיטורים על הקירות בגוון כהה של אותו הצבע (ווש, נייר עיתון, מסגרת, צורות גאומטריות וכו' וכו') באופציה השניה היא לשבור קצת את הבהירות וללכת על צבע כהה ממש (תלוי בגודל החדר) נניח בורדו, כחול כהה , ירוק בקבוק אבל חשוב שאם תלכי על האופציה השניה לא לצבוע את כל הקירות כי אז זה ממש יקטין ןיכשיך לך את החדר שני קירות סמוכים זו האופציה הטובה ביותר בעיני ועדיף אףילו שבאחד הקירות יהיה חלון. ואם יגידו לך שצבעים כהים מקטינים אז זה נכון אבל החדר שלי קטן יחסית ויש לי שני קירות בורדו וזה פשוט מהמם כתוספת את יכולה בקירות הנגדיים שנשארו לבנים להוסיף נגיעות של הצבע הכהה למשל מדפים מסגרות של תמונות או אפילו את המיור של הפיה אם בא לך

iritosh

New member
זהו שבדיוק היום חשבתי על אדום בורדו

שזה יהיה מה זה יפה עם הלבן אבל זה יפה רק 2 קירות זה ניראה לי מוזר בעיקרון החדר שלי לא קטן יש בו 2 קירות עם חלון קיר וקיר שיש בו ארון אז בקושי צריך לצבוע אותו הנגר אמר לבוא ילצבוע יום רביעי ואני מחכה לזה כבר יש לכם עוד הצעות ?

uvls

New member
צבע

כל צבע יתאים ללבן, כולל לבן. אם את בוחרת בצבע דומיננטי כמו בורדו, הייתי ממליץ לצבוע את כל קירות החדר עד לגובה של בערך 20 ס"מ מעל לאדן התחתון של החלון, ומשם ומעלה לעבור ללבן. כך החדר יקבל מראה אחיד, מלא חיים אבל לא סגור מידי.

iritosh

New member
היום המליצו לי על בורדו עם סגול

היום הייתי בהום סנטר במחלקת הצבע המליצו לי שם לעשות קיר בורדו ו3 הקירות סגול עתיק בהיר ואני כניראה יצבע את הקיר מול החלון בבורדו .

cloe99

New member
../images/Emo183.gifאנשי הום סנטר אינם מעצבים...

עם כל הכבוד אם תרצי באמת לצבוע את חדרך בצורה אסטטית ויפה וגם לחיות עם הצבע כדאי מאוד שתוסיפי לכאן תמונה של ... תחשבי טוב טוב לפני שאת צובעת. תרכשי כמות קטנה קטנה של הצבע, צבעי חלק קטן של הקיר, תעשי שילובים , ותראי איך את חייה איתם... בהצלחה ! לחיים צבעונים

iritosh

New member
היום המליצו לי על בורדו עם סגול

היום הייתי בהום סנטר במחלקת הצבע המליצו לי שם לעשות קיר בורדו ו3 הקירות סגול עתיק בהיר ואני כניראה יצבע את הקיר מול החלון בבורדו .

למעלה