שאלה בקשר לצימר במושב רמות

טרופית

New member
שאלה בקשר לצימר במושב רמות

שליד הכנרת
רק עכשיו גיליתי את הפורום הנחמד שלכם, כך שלא היה לי עם מי להתייעץ לפני ההזמנה... שנה שעברה הייתי עם חברי במטולה בצימר ממש נחמד, והשנה החלטנו ליסוע ביום ראשון עד רביעי לצימר "החצר המוסיקלית"- 350 שקל ללילה לזוג, מחיר ממש ממש סביר וגם המקום נורא קרוב לכנרת. מישהו היה בצימר הזה או מכיר אותו? אנחנו בני 18... מישהו מכיר את המקום? מה יש בסביבה? איזה אטרקציות, מישהו יכול להמליץ על מקומות ללכת אליהם? מסעדות טובות? תודה מראש

ה דרומי

New member
ברמות יש מעל המושב חות סוסים

אפשר להזמין טיול גיפ' לעט ערב \לראות את השקיעה או ספארי לילה. יש את הכנרת לבקש כרטיס\כניסה לחוף} הנחה מבעלי הצימר . יש גם מקום שהוא בית קפה וספא ברמות בעין גב יש טיילת קטנה ונחמדה . ויש את הגולן שהוא כבר בפני עצמו. תהנו

drtrip

New member
מסעדת אליהוס פתוחה רק לקבוצות

בתאום מראש ולא כמו פעם לצערי שהייתה פתוחה לכולם... עכשיו זה כשר ולא פתוח בשבת!!!

drtrip

New member
כן, אני הייתי שבוע שעבר...../images/Emo13.gif

הצימרים שלהם מושקעים סוף הדרך... אז ככה... קודם הגינה אם אתם אוהבים גינון, יש שם פרח ייחודי שלא ראיתי בשום מקום, אסתי בעלת הבית אמרה שתברר ותגיד לי מה זה!!! הצימרים שלושה במספר נמצאים במרחק אחד מהשני כך שיש פרטיות לכולם. כל צימר עם החוויה המוסיקלית שלו... ממליצה לך לחפש את העדכונים שעדכנתי לא מזמן על הצימרים הללו. הצימר עצמו מרווח לזוג, פינת ישיבה+טלויזיה+DVD, מטבח מאוד נחמד מיטה זוגית מעץ וגקוזי שני צעדים משם. ולא סתם גקוזי... עגול גדול ומרווח. אני אהבתי. המחיר שקיבלתם נראה לי זול מדי אך אם כך אמרו לכם ממש שווה כל אגורה!!!

טרופית

New member
כן באמת אחלה מחיר קיבלנו...

אנחנו חיילים אז הוא הוריד לנו
אפשר לשאול כמה אתה שילמת? תודה רבה על המידע. ואפשר לינק לעידכון?

drtrip

New member
הוספתי לכם לינק, אוסיף שוב,

אני מאזור הצפון, מבקרת ומכירה המון צימרים, כשהייתי שם המחיר שנאמר לי היה בסביבות 550 ש"ח לילה.

drtrip

New member
לגבי אטרקציות באזור ועוד...

כשאתם מגיעים לצימר תבקשו את פנקס תפוז הקופון האנרגטי+ המפה של הצפון. שם יש לכם הכול לפי אזורים+הנחות יפות לאטרקציות. לגבי מסעדה טובה יש את חווה בכפר ברמות היא בדר"כ מפוצצת!!! צריך להזמין מקום מראש. לבעלי הצימר יש קופון מיוחד שהם מקבלים מהמסעדה והם בדר"כ נותנים לאורחים שלהם. אם אתם רוצים משהו חלבי וקל יש את ספא קפה בבריזה בכפר במושב רמות, מאוד נחמד שם. ממליצה גם על המסאזים שם... משהו... דגים- ממליצה על מסעדת עין גב- לא זול אך אני מאוד אוהבת... טיולי סוסים- חוות עמק הבוקרים, לא רחוק משם. קייקים- רפטינג נהר הירדן או אבו קייק או רוב רוי. אלו הכי קרובים אליכם. בקיצור בטוחה אני שתקבלו תדרוך. אם תצטרכו עוד דברים, אני כאן לשרותכם ובכייף

למעלה