שאלה בקשר לצללית

נגה84

New member
שאלה בקשר לצללית../images/Emo142.gif

יש לי עיניים ירוקות, אילו צבעים הכי יתאימו לי? אני תמיד משתמשת בסגול, אבל אמרו לי שצללית בצבע זהב יכולה להיות מדהימה לעיניים ירוקות. זה נכון???

כן זה נכון.....

אני חושבת שגם חום וירוק ולבן ועוד הרבה צבעים יתאימו לעניים שלך... גם סגול מתאים לעיניים ירוקות... רעות

נגה84

New member
לכל אלו שענו לי ../images/Emo4.gif

תודה רבה, אבל...חמודות, הבנת הנקרא...
אני שאלתי על צללית בצבע זהב, ולא על ורוד, סגול, חום, ירוק, או לבן. אודה לכם אם תתייחסו לשאלתי, תודה! נגה

Unicorn Fairy

New member
את כהת עור או בהירת עור?

אם את בהירה...לא נראה לי... כי זה יראה לא טבעי ואפילו יכול להקטין את העין...אני צודקת? ואם את כהה זה יכול להראות פצצה!

katykr

New member
הבנת הנקרא אצלך!

שאלת אם זה נכון שצללית זהובה תתאים לך וגם אני וגם רעות (אם אני לא טועה) ענינו שכן, זה נכון...ובנוסך המלצנו על צבעים נוספים. אז להרגע......

נגה84

New member
KATYKR

ממממממ כנראה שהיתה פה אי הבנה בגלל שזאת שלפנייך כתבה לי "ורוד יכול להיות מהמם" ואת כתבת בתגובה ש"כן וגם חום.." הבנת, את התייחסת אליה ולא אליי אז הבנתי מזה שאת מדברת על ורוד...... חפיף.... תודה בכל אופן...

כולן צודקות:)

סגול ושחור הם הצבעים שהכי הכי עושים לירוק טוב:) בדרך כלל לירוק בהיר (זה עם הנקודות דבש זהב) מתאימה צללית זהב. הכל כמובן בהתאם לשאר הנתונים של העין ושל כמות הצללית ואופן המריחה:) הכי פשוט זה לנסות!

למעלה