שאלה בקשר לצלצול 2...

rachelMcfadden

New member
שאלה בקשר לצלצול 2...

זה יותר מפחיד מהצלצול1? הצלחתם לישון אחרי שראיתם את הסרט הזה? כי אני אחרי הצלצול1 לא הצלחתי לישון שבוע
ואחרי הטינה *למרות שעד עכשיו אני לא מבינה למה זה היה לי כ"כ מפחיד* עד עכשיו יש לי סיוטים
אני מדמיינת כל הזמן את האישה הזאת עולה במדרגות
וארני מדמיינת קולות... אבל אני רוצה לראות את הצלצול2...רק לא בא לי לסבול מעוד סיוטים חחח אז מה אתם אומרים?

ת:

הסרט קצת פחות מפחיד מהראשון כי זה המשך וכולם כבר יודעים מה קרה שם. סרט יפה ואסור לך להפסיד אותו!

rachelMcfadden

New member
עכשיו באמת אין סיכוי שאני לא הולכת

בהתחלה חשבתי שאולי לא כדאי, אבל אם אתם אומרים שהוא הרבה פחות מפחיד מהראשון אז נראה לי אני כבר חסינה
טנקס

ליעדון

New member
ממש לא

"הצלצול" (הראשון, כאילו) מבוסס על עלילה חזקה שמונעת ע"י הרבה דמויות. הפחד הוא לא פיזי, אלא מופשט, וגם אני, בהמה מגודל שכמוני, לא הצלחתי לישון שבועיים אח"כ מהלחץ. "הצלצול 2" מבוסס על הפחדות גשמיות. את תראי שם הרבה את סמארה, עד שכבר ממש לא תפחדי ממנה, הבימוי חלש, והעלילה עוד יותר. יהיה לך נורא קל להבהל, אבל שלא כמו בסרט הקודם - ברגע שתצאי מהקולנוע, תשכחי מהסרט הזה.

לי זה עזר לישון דווקא טוב../images/Emo1.gif

נרדמתי בתחילת הסרט הראשון והתעוררת לקראת הסוף. אולי אם הייתי רואה בקולנוע הייתי יכול להישאר ער... פעם השנייה כבר אמרתי לעצמי שאסור להירדם והכרחתי את עצמי לראות את כל הסרט. עד היום אני לא מבין מה הרעש שעושים מ"הצלצול". את "הצלצול" 2 אני כבר אראה בהזדמנות כי אני לא אוהב סרטי אימה יפנים כל כך, "הטינה" לעומת זאת דווקא ראיתי ואהבתי, סרט לא יותר מידי רציני ואין לו קצב איטי ומייגע. בכל מקרה כל הרימייקים היפנים לא לטעמי בכלל. ובקשר לפחד מהסרט, תמצאי מישהו שהוא יותר פחדן ממך ולכי לראות איתו את הסרט. ככה תוכלי להרגיש בנוח לידו/ לידה. לי פעם היו חלומות על פרדי קרוגר, לפני עשר שנים בערך כשראיתי את הסרט לראשונה, אבל הם לא היו סיוטים אלא דווקא חלמתי שגם לי יש כפפת סכינים... עדיף שאני לא אמשיך לספר את ההמשך
בקיצור החלומות נעלמו אחרי שראיתי את הסרט כמה פעמים. פשוט תצפי בסרט כמה שרק אפשר בכל הזדמנות ואחרי שכבר תכירי את כל הסצנות בעל פה לא יהיו סיוטים/ חלומות הרסניים...

באמת קצת זיבלתי יותר מידי../images/Emo3.gif

אבל העברתי את המסר שרציתי להעביר...

נכון ../images/Emo8.gif

הצלצול הוא באמת סרט די כבד אבל הצלצול 2 הוא ממש לא! אתה צריך לראות אותו , הוא הרבה יותר אקשן

למעלה