שאלה בקשר לצלצול

t g k

New member
שאלה בקשר לצלצול../images/Emo58.gif

ראיתי אותו עשיו ביס 2 ואני בתור אחד שהאמת קולט דברים לאט ולא מבין עד הסוף יש לי מס' שאלות: 1. מי בעצם יצר את הקלטת? כאילו מי פירסם אותה? 2. סמארה היא בעצם רוח שהיא יצאה כך מהטלויזיה? 3. איך מתקשר הקטע שהסוס שהתחרר ונפל למים אז איך זה מתקשר למוות של הילדה? מצפה לתשובות טבחייאת על תצחקו אמרתי שיש לי קליטה איטית (מה לעשות, כורדי
) תודה

זונע

New member
הצלצול הוא סרט טיפשי

ניסו לדחוס כמה שיותר אימה לסרט עם עלילה חסרת קשר והיגיון. הקלטת נוצרה ע''י האימא של סמארה, לפי מה שהבנתי. סמארה בעצם חיה-מתה כזה, נראלי. 3.לא ידוע, גם לא הבנתי את החרא הזה.

L P rulez

New member
../images/Emo58.gif

אתה זוכר שרייצ'ל עלתה לספינה כדי לשוט למקום שבו גרה סרה? אם כן, באותו זמן נוח הלך לאיזה מקום עם תקיות ובתוך התקייה של משפחת מורגן (סמרה מורגן) הוא מצא את אותן תמונות שהוא ראה בקלטת [זה היה אחרי שהוא ראה את הקלטת]. ונראה לי שלפי השקופיות האלו כמו שאמרו לך, אמא שלה יצרה את הקלטת, ת'אמת את זה ממש לא הבנתי. סמרה היא לא רוח, היא ילדה "רגילה" כלומר, היא לא בסדר בראש. אם ראית מתי שרייצ'ל נכנסה לבית דל משפחת מורגן היא מצאה קלטת שבה צילמו את סמרה עוברת טיפול. ובקלטת אם שמעת היא טוענת שהיא לא רוצה להפחיד, אבל בכל זאת מפחידה. - אז מה קרה? האבא טען שמאז שסמרה הגיעה אליהם קורים דברים מוזרים בבית, ומכאן נובע שבגלל זה אנה מורגן [אמא שלה] זרקה אותה לבאר. [כי היא שגעה אותם]. בקשר לסוס- סמרה הרי גרה באורוות הסוסים, עם הסוסים ואם אתה זוכר את אותה קלטת שבה הקליטו אותה בטיפול היא אמרה- "הם עושים לי רעש" או משהו בסגנון. עכשיו בקשר לסירה, אם עקבת אחרי הסרט, בטח ראית איך הסוס הסתכל ממש על רייצ'ל, ומכיוון שהסוסים לא סבלו את סמרה, הסוס נכנס ללחץ ברח ומת, מה שבטח ראית בקלטת המוזרה. מוות של הלדה? אתה צוחק עליי? SHE NEVER SLEEPS אז הקלטת היא בעצם המחשבות של סמרה, ומי שלא מעתיק את הקלטת מת כלומר, אם אני אמציא קלטת על מה שאני עוברת, על סבל שאנשים ישמעו אותי, ואם מישהו יראה אותה ולא יפרסם אותה לאנשים, וככה הם ידעו שאני לא רצה להרוג, אותו האיש שראה את הקלטת ימות כי הוא לא פרסם את "המחשבות" שלי כדי להגיד לאנשים שחשבו שאני הורגת: "אני לא הורגת". מקווה שהבנת... שאלות תגובות הכל לכאן:|

avshalomariel

New member
מתקן אותך, כי אתה טועה... ../images/Emo58.gif

אני לא מנסה להשוויץ שיש לי הבחנה חדה, פשוט ראיתי את הסרט הזה אלפי פעמים... אמא שלה לא יצרה את הקלטת, הדבר שהיה בתיקיה היה הקלטת, וסמארה יצרה אותה איך שהוא מהזיכרון שלה. סמרה לא היתה ילדה רגילה,היא היתה מתה, כי אחרי הכול זרקו אותה לבאר למשך המוווןן זמן. איך אני יודע את זה? כי בסוף יש קטע שרואים את השלד הspookyli סגול שלה. וזהו.

L P rulez

New member
עוד רמזים../images/Emo58.gif

*כשרייצ'ל הייתה בבאר כשסמרה נזרקה היא ראתה על הבאר שריטות, ואם אתה זוכר מהקלטת המוזרה, אגודלים בקופסא. *הקלטת לא הייתה קלטת רגילה כשרייצ'ל העתיקה אותה היא לא ראתה מספרים רגילים....

avshalomariel

New member
תשובות וקצת ../images/Emo58.gif

1. חלק מהדברים הלא מובנים בסרט, זה שבעצם הקלטת היא מה שסמארה רואה, כך שאף אחד בעיקרון לא יצר אותה. 2. אי אפשר להגדיר את סמארה כרוח, כי היא דבר מוצק שהורג אנשים, אבל כן, היא חוזרת מהמתים. 3. זה לא קשור...

MaaYan B23

New member
מי שרוצה [מומלץ]!

בשביל להבין את עקרון הסרט ובלי כל השטויות שהכניסו אליו, תראו את שלושת הסרטים המקוריים ביפנית. הרבה יותר פירוט וגם יותר מפחיד וסרטים מצויינים. במיוחד בסרט השלישי: רינג 0 - כאשר מגלים מה בעצם קרה לפני 30 שנה - הסיפור לכל העניין, הרי גילו שהבאר הוחתמה לפני 30 שנה וסאדקו [סמרה] מתה רק לפני שנתיים.

עזרה בשבילך והסבר מפורט!../images/Emo58.gif

טוב אז ככה: 1. מי שיצרה את הקלטת זאת סמארה... בדיוק כמו שהיא אמרה על התמונות שהרופא שאל אותה בקלטת.. הרופא שאל אותה איך היא ציירה את התמונות האלה.. אז היא אמרה שהיא לא ציירה אותן.. היא חשבה עליהן ופתאום הם היו שם.. אז סמארה חשבה על דרך להפציץ את הכאב שלה ונזכרה בכל מה שגרם לה כאב.. ואז פתאום הקלטת הופיעה וזה כאילו עוזר לה להעביר את הכאב שלה... מי שרואה את הקלטת יש לו כאילו שבוע ימים לעזור לה אחרת הוא ימות כאילו יחד איתה אחרי 7 ימים... היא מתה אחרי 7 ימים בבאר כי אף אחד לא עזר לה וככה זה ימשיך להיות: מי שלא יעזור לה ימות 2. סמארה היא מה שאומרים רוח לא שקטה... רוח לא שקטה זה בן אדם שמת מוות לא טבעי... ורוצה לנקום... מישהו שמת ולא סגר מעגל עם עצמו.... או עם מי שהרג אותו.. אז כדי לסגור מעגל.. כמו שאומרים לקבל קלוז'ר היא עושה את זה. 3. הקטע עם הסוס- בסרט אומרים שלאנה מורגן סמארה הכל היה טוב בחיים הויא הייתה מאושרת והסוסים שלה היו טובים ומנצחים בתחרויות והכל ואז שסמארה באה.. הסוסים התחילו למות. הסוסים הרגישו שמשהו לא טוב עם סמארה.. שמשהו עומר לקרות לה... והם השתגו ומתו. בקלטת רואים סחף של מיים עם דם... וזה בדיוק מה שקרה שהסוס שתקף את רייצ'ל נפל למיים... היה מן סרם של דם כזה מתחת לספינה. הסוס על הספינה הרגיש שמשהו לא בסדר עם רייצ'ל ושהיא עומדת למות בדיוק כמו שהסוסים הרגישו שמשהו לא בסדר עם סמארה.. הם כאילו חזו מה שעומד לקרות.. בדיוק כמו שאבא של סמארה אמר: לפעמים הסוסים מרגישים דברים הרבה לפנינו. ארוך אבל מקווה שעזרתי... :))))))

למעלה