שאלה בקשר לקורסים באנגלית כמהגר חדש

שאלה בקשר לקורסים באנגלית כמהגר חדש

כמהגרים חדשים שמעתי שיש קורסים באנגלית שמוצעים למהגרים לתקופה בת חצי שנה בערך עם אפשרות לשים את הילדים במעון הצמוד לו. האם מישהו/י התנסה בכך והייתי שמחה לדעת על טיב הקורס,הרמה,האם יוצאים משם עם כלים טובים? מהו באמת משך הקורס המדוייק,כמה פעמים הקורס מתקיים בשבוע,שעות האם הוא קיים בכל פרובינציה(לדוג' בטורונטו)והאם המעון פועל במקביל לשעות הקורס אשמח ואודה לכל מי שיוכל למסור אינפורמציה זו . תודה טלי

כל פרובינציה ושיטת הקליטה שלה

בכל אונטריו יש אולפנים של הרשות המוניציפלית ושל ארגוני סיוע. בחלק מהאולפנים יש מעונות יום ובחלק אין. התוכנית נקראת ESL למהגרים מבוגרים. היכן אתה מתעתד לתקוע יתד? אשלח לך את הלינק המתאים לאותה עיר או שכונה.

pumeky

New member
האם לימודי ELS מקנים ויזת סטודנט?

שלום , האם לימודי ELS בקנדה על מנת לשפר אנגלית לפני הרשמה לתואר שני , מקנים לי ויזת סטודנט ואישור עבודה לבן הזוג? תודה רבה

dannyk27

New member
לא, רק לימודים אקדמיים,

כלומר על תיכוניים, ולא תכניות העשרה למינהם.

אתה בטוח?

לדעתי גם לימודים של יותר מכך-וכך שעות יתנו לו ויזת סטודנט. גם אם זה קורס חלילית בארוק שלא קשור לשום מוסד אקדמי.

dannyk27

New member
יותר מכך וכך שעות הם כבר לא

תכנית העשרה, כל עוד הם על תיכוניים, למעט אם הפלוני בגיל ביה"ס.

קח בחשבון שהלימודים האלה ברמה מאוד נמוכה

בזמנו התעניינתי אצל אחד מבתי הספר שמוכרים ע"י BC. הם ילמדו אותך לרמה של 5 ב-IELTS, ככה שאם האנגלית שלך סבירה אין לך מה לבנות על זה.

במניטובה הבנתי שיש כמה רמות ...

יש לך מושג מה קורה בטורנטו ? יש לך איזה קישור שאתה מכיר לאתר שלהם בטורנטו ? תודה יניב

לימוד אנגלית כשפה שנייה חינם בטורונטו

מצורף כאן ליק לאחד מהרבה מרכזים. יכול להיות שמבחינת אוצר המילים רמת המתקדמים היא פחות ממה שרן פורסט היה מצפה, אבל בוודאי שמי שמגיע לרמת המתקדמים ומשקיע ומפנים את מה שמלמדים, יכול לחבר משפטים נכונים מבחינה תחבירית, לדעת את כללי הדיקדוק והשימוש בשפה , שימוש בלשון נכונה , מילות יחס מתאימות, והבנה של עבר הווה עתיד על כל נגזורתיהם. השאר יגיע מקריאה ודיבור אינטנסיביים שיש להשקיע בהם זמן.

ברור ברור

מה שאני אומר זה שמי שמגיע ברוב המקרים יש לו 7 בIELTS. היות והתכניות ממומנות בצורה פדראלית, אני מניח שהקטע עם זה שמגיעים עד רמה 5 הוא משהו די אחיד גם בשאר הפרובינציות. אותי שאלו בטלפון אם יש לי IELTS וכששמעו שיש לי 7 אז אמרו שאין מה לטרוח לבוא למבחן המיון.

הלו! הלו!! במשפחה קונבנציונלית יש יותר אנשים.

יש אדם אחד שקרע את התחת כדי לקבל 7 ב IELTS ויש בדרך כלל נפשות אחרות שלא ניגשו למבחן וגם לא היו המבקש הראשי בגלל אנגליתם הקלוקלת, וכדי להיות מסוגלים להיות בעלי כושר השתכרות הם צריכים את כל מה שמלמדים שם ב ESL........ואם גם לומדים דקדוק אנגלי, וגם הילדים במעון על חשבון המדינה מה רע ????

dannyk27

New member
צירוף המילים" רן וקובנציונאלי"

הוא לא קונבנציונאלי

למעלה