שאלה בקשר לקורס ברמנים

escboy

New member
שאלה בקשר לקורס ברמנים

אני רוצה ללכת לעשות קורס ברמנים וכבר די נרשמתי לבר מאסטר איך אתם אומרים שווה? או שעשיתי קצת טעות קטנה? ועל איזה בית ספר אתם ממליצים? אבקש את דעתכם....

obbb

New member
בלי להכנס לפרטים

מפאת חוסר זמן. אני ממליץ בחום ברמאסטר. ואני (עוד כמה ימים) בוגר זמן אמיתי. ברטנדר גם מומלץ אבל הוא בתהליכים ושינויים דרסטיים - אז זמנית, לא. מחר אני אפרט יותר אם יהיה לי כוח.

lizush17

New member
אתה יכול להיות רגוע

לא עשית שום טעות.. אני בוגרת בר מאסטר נהניתי מכל רגע המדריכים היו מקצועים מאוד רכשתי המוןןןןן ידע זו אחלה חוויה והייתי עושה אותה שוב.. שיהיה לך בהצלחה...העיקר תהנה!

אין לך מה לדאוג!

אני בוגרת בר מאסטר ולא מתחרטת על שניה מהקורס שם. נהניתי מכל רגע, למדתי המון ומאז שיצאתי משם לא מפסיקה לעבוד לרגע. הולכת לעבור עליך אחלה חוויה. כמו שנאמר, גם זמן אמיתי וברטנדר סבבה אבל דעתי קצת משוחדת כבוגרת ברמאסטר. בכל אופן אתה יכול להיות רגוע, סך הכל הלכת לאחד מבתי הספר הגדולים והמוכרים שלא בעיה למצוא בוגרים שלו שיעידו על כך שהוא טוב. שיהיה בהצלחה בקורס!

fluppster

New member
אני לומדת עכשיו בברמאסטר...

מסיימת את הקורס בעוד שבועיים. בינתיים אני ממש נהנית, וגם אני קצת חששתי לפני, אבל עכשיו אני לא מתחרטת לרגע על שבחרתי לעשות שם קורס. לא שהם מושלמים, יש דברים שקצת מפריעים, אבל בגדול זה לא כזה מורגש, והעיקר שאני נהנית בטירוף. צחוקים כל הזמן.... אה, ואני גם לומדת משהו.
לאיזה סניף נרשמת?

shireal

New member
איפה?

איפה אתה עושה את הקורס ועם איזה מדריך? בתור אחת שסיימה שבוע שעבר קורס בברמאסטר --> הכי שווה שיש..

למעלה