בקצרה
אימונים יותר מפורטים - זמן אמיתי זה למלא בקבוקים במים, לסדר את הכלים, להתחיל למזוג, ברמאטסר יותר משקיעים, פירות, סוכר / מלח, קשים , פתיחה / סגירה - וכו' וכו' וכו'. אלכוהול אמיתי - הייתי מגדולי המאמנים שזה לא משנה, אבל שאתה מכין קוקטייל ב20 שניות אתה רוצה לדעת שהוא יצא סבבה, וגם זה בטח לא מזיק. למרות שזה אלכוהול ירוד יחסית. טעימות - בזמן אמיתי אמרו לי שיש להם את פאנל הטעימות הכי נרחב שיש. לא נרחב ולא בטיח. מהשוואה פשוטה גיליתי שברמאסטר עוקפים אותנו בסיבוב בכל תחום. דוגמא קיצונית - בשיעור בירה היה רק קרלסברג (!!!) בברמאסטר טעמו אפילו שימיי ודובל שזה ממש האקסטרא של האקסטרא. מעבר לזה היו טעימות של דברים מגוחכים כמו HONEY SHOT או חיקויים כאלה ואחרים. במקום אמרטו דיסרונו הביאו של סרי ושהוא נגמר טעמנו של שטוק (!!!). אני יכול להמשיך מפה עד הודעה חדשה... הבטיחו המון שיעורים בטלפון שלא התקיימו בכלל במציאות. מתוך החוברת קוקטיילים מצאנו את עצמינו מבצעים רק שליש מהם (לא באימון, בשיעור) כי חסרים להם רכיבים. הדעה שלי שלילית כי באתי עם ידע מוקדם וסקר שוק מאוד מפורט, אני יודע שודחפים לי זבל ואני יודע מתי חוסכים עלי בכסף. סה"כ הקורס הוא עדיין קורס טוב אבל לפי חוו"ד של חברים שמבינים כמוני - ברמאטסר עדיף ומישהו שעשה שם קורס כמעט בחינם עם וואוצ'ר והיה גם אנטי בתחילת הקורס סיים ואמר שזה קורס מעולה.