שאלה בקשר לקורס ברמנים

Bloomfield

New member
שאלה בקשר לקורס ברמנים

האם יש טעם לקחת את הקורס המורחב שכל הקורסי ברמנים מציעים? זה עוזר במשהו? ורציתי לשאול גם אם זה משנה באיזה מקום אני הולך לעשות את הקורס? או שכולם די אותו דבר?
 

obbb

New member
בעקרון - לא.

המורחב מציע בדרך כמה דברים: 1. פליירינג - רוב ה"הרחבה". אני אישית שוקל לעשות (עשיתי את הקורס הבסיסי) אבל זה נטו בשביל הכיף. זה לא יעיל (כמעט ולא) וזה לא שמיש בבר. 2. אלכוהול בגוף האדם - אפשר ללמוד את זה בקלות באינטרנט או משהו כזה. יש גם קורס עזרה ראשונה אני חושב. 3. סיור ביקב + מבשלה - אפשר באופן פרטי. אצלינו (זמן אמיתי) היה גם שיעור מיקסולוגיה (קוקטיילים עכשויים) וסדנת מכירות. מעבר לזה דרישות טיפה יותר גבוהות במבחנים, והגשת פרוייקט אישי בתחום האלכוהול. עוזר - זה לא. זה יכול להיות נחמד. בגדול זמן אמיתי וברמאסטר הם הגדולים. ברטנדר במצב לא ידוע אבל אם נפתחים קורסים הייתי ממליץ. לימון גם טוב אבל לדעתי בעדיפות אחרונה. תלך על הקורס שהכי נוח לך מבחינת ימים שעות ובעיקר מרחק מהבית. אני אישית בוגר זמן אמיתי ולאחר השוואות חוזרות ונשנות ממליץ בפירוש על ברמאסטר, אם זה מעניין אותך בפירוט מהם הסיבות, אשמח לפרט.
 

builderrr

New member
אני דווקא בוגר ברמאסטר

ומעניין אותי מה הסיבה אני תמיד חשבתי שזמן אמיתי הרבה יותר טובים הדשא של השכן ירוק יותר?
 

obbb

New member
בקצרה

אימונים יותר מפורטים - זמן אמיתי זה למלא בקבוקים במים, לסדר את הכלים, להתחיל למזוג, ברמאטסר יותר משקיעים, פירות, סוכר / מלח, קשים , פתיחה / סגירה - וכו' וכו' וכו'. אלכוהול אמיתי - הייתי מגדולי המאמנים שזה לא משנה, אבל שאתה מכין קוקטייל ב20 שניות אתה רוצה לדעת שהוא יצא סבבה, וגם זה בטח לא מזיק. למרות שזה אלכוהול ירוד יחסית. טעימות - בזמן אמיתי אמרו לי שיש להם את פאנל הטעימות הכי נרחב שיש. לא נרחב ולא בטיח. מהשוואה פשוטה גיליתי שברמאסטר עוקפים אותנו בסיבוב בכל תחום. דוגמא קיצונית - בשיעור בירה היה רק קרלסברג (!!!) בברמאסטר טעמו אפילו שימיי ודובל שזה ממש האקסטרא של האקסטרא. מעבר לזה היו טעימות של דברים מגוחכים כמו HONEY SHOT או חיקויים כאלה ואחרים. במקום אמרטו דיסרונו הביאו של סרי ושהוא נגמר טעמנו של שטוק (!!!). אני יכול להמשיך מפה עד הודעה חדשה... הבטיחו המון שיעורים בטלפון שלא התקיימו בכלל במציאות. מתוך החוברת קוקטיילים מצאנו את עצמינו מבצעים רק שליש מהם (לא באימון, בשיעור) כי חסרים להם רכיבים. הדעה שלי שלילית כי באתי עם ידע מוקדם וסקר שוק מאוד מפורט, אני יודע שודחפים לי זבל ואני יודע מתי חוסכים עלי בכסף. סה"כ הקורס הוא עדיין קורס טוב אבל לפי חוו"ד של חברים שמבינים כמוני - ברמאטסר עדיף ומישהו שעשה שם קורס כמעט בחינם עם וואוצ'ר והיה גם אנטי בתחילת הקורס סיים ואמר שזה קורס מעולה.
 

obbb

New member
ת"א

חשוב לציין שסביר להניח שיש הבדלים מהותיים בין סניף לסניף! שמעתי שדווקא בירושלים הטעימות נרחבות פי כמה וכמה מת"א.
 

che777

New member
גם אני בוגר זמן אמיתי,

וממש עשית לי חשק לעשות עכשיו עוד קורס סתם בשביל הכייף בבר מאסטר..... חבל שזה כל כך יקר...\=
 
למעלה