שאלה בקשר לקורס הכנה ללידה.

לבבית25

New member
שאלה בקשר לקורס הכנה ללידה.../images/Emo5.gif

בנות שילדו בארה"ב. האם עשיתן קורס הכנה ללידה? אם כן איפה אני יכולה לברר על קורסים כאלו.. וכמה בערך זה עולה? אני בכלל לא חשבתי שארצה לעשות, אבל פיתאום אני מפחדת להיות לא מוכנה! אז קדימה בנות, תעזרו לי?

efrat100

New member
אני מתחילה בסוף השבוע...

תשאלי את האחות במרפאה, הן בדרך כלל יודעות הכל. ככה זה אצלי בכל אופן, אם אני רוצה לדעת משהו אני תמיד שואלת או אותה או את הרופא ותמיד לאחד מהם יש תשובות מצויינות. וגם את יכולה להתקשר למחלקת יולדות בבית חולים שבו את מתכוונת ללדת ולשאול שם, הם גם בטוח ידעו. דווקא פה הרבה יותר חשוב לי לעשות הכנה ללידה, כי אני לא מכירה את הפרוצדורות, בית החולים, המונחים הם באנגלית ואני רוצה להבין הכל שאני מגיעה ללדת, כך שדווקא בארץ אולי הייתי מוותרת על הקורס, אבל פה, בשום אופן לא. בכל אופן, הקורס שלנו עולה $80 לזוג וכולל 5 מפגשים בני 3 שעות. אפרת

TulyNY

New member
אני רוצה להתחיל

אני מנסה גם לברר ובינתים ממה שהבנתי ב-Beth Israel שם אני יולדת המחיר הוא $175.00 ואני עדיין לא יודעת מה הביטוח משלם... הישארתי שם הודעות בתקוה שהם יחזירו לי טלפון .אני גם לא יודעת אם יש להם מקום לזמן שאני רוצה. איפה את יולדת?

לבבית25

New member
אז... כדאי לי?

וואי, ואני חשבתי לוותר!!!!!!!!
טוף אני אשאל את הרופא [ישראלי]. אני אשלח לך מסר לגבי איפה אני יולדת.. תודה רבה רבה בכל אופן...

TulyNY

New member
שגעון

אני מתינה אולי נוכל לבדוק כל מני אופציות ביחד

לבבית25

New member
תולי לולי...../images/Emo108.gif

שלחתי לך מסר... יש לי תור לרופא ב-25 לחודש. אני אשאב ממנו מידע. נהיה בקשר טוף? איסססססה כייף שיש אתכם! רוניל'ההההההההההה אופו את?

ronnieyuval

New member
לבצ'וק! אני פה

סוף סוף הצלחתי להכנס לפורום הזה! כל היום תפוז זרק אותי מכאן. הצלחתי להכנס רק להריון ולידה... עניתי לך למטה

ronnieyuval

New member
תעשי, תעשי, זה מאוד כדאי!

תבררי בביה"ח בו את אמורה ללדת. הרופא שלך ודאי יידע לאן להפנות אותך. זה לא צריך להיות יקר אבל אני לא זוכרת כמה שלנו עלה. נראה לי שבסביבות 100 או 150 דולר. עוד קורס שכדאי מאוד מאוד מאוד (מאוד כבר אמרתי?) לקחת הוא קורס הכנה להנקה שנערך בד"כ באותה מתכונת כמו ההכנה ללידה בביה"ח. זה בד"כ קורס קצר יותר בן פגישה אחת או שתיים. כמובן שזה אם את מתכוונת להניק - אם לא אז תשכחי מזה. כדאי גם לקרוא ספר טוב על הנקה אם את רוצה להתכונן - לדעתי זה יותר חשוב מלהתכונן ללידה.

זה די פשוט

את יכולה לברר אצל הרופא שלך, אבל לרוב תרימי טלפון לבית החולים שתלדי בו ותבקשי את Parent Education. הקורסים אצלנו לפחות מתקיימים בבים החולים. המחירים נעים בין 150-200 דולר. שמעתי גם על בנות ששילמו קצת פחות, יותר דרומה ממני. בהצלחה!

GabyKoren

New member
קורס הכנה

הי לבבית, אנחנו עשינו קורס במסגרת המרפאה שבה טופלתי. נשארנו בקשר עם רוב הזוגות וזה אחד הדברים היותר נחמדים מהחוויה. חוץ מזה, לי היה חשוב להכיר את המושגים באנגלית, וכן הסיור בביה"ח והלדעת לאן ללכת מאוד הרגיע אותנו אני אישית ממליצה בחום! אם את בסביבה ורוצה את הטלפון של האחות שמעבירה את הקורס, אני אשמח להעביר לך אותו. זה בניו ג'רזי. גבי

../images/Emo32.gif שלום לכולם

שמי ליאור, מנהל פורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=424 שמחתי שעדי בשמיים הודיעה על קיום הפורום שלה בפורום שלנו יש אצלנו בפורום לא מעט הורים המתגוררים בחו"ל ואני מניח שיוכלו לשאוב מהפורום שלכם המון מידע ועזרה לבעיות היחודיות שאתם נתקלים בהם אז מצאתי לנכון להשתרשר דווקא לשרשרת זו ולהפנות את מי שזה רלוונטי לו למספר פורומים אשר כולם קשורים לנושא אחד - פוריות גם בפורומים הללו משתתפים חברים מחו"ל, והבעיות שהם נתקלים בוודאי מוכרות לרובכם ומושתתות בעיקר על הנתק הפיזי ממשפחה וחברים ותיקים להלן הפורומים הרלוונטיים (מקווה שאינם רלוונטיים לאף אחד כאן אבל הסטטיסטיקה מורה אחרת): פוריות הריון לאחר טיפולים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=424 הורים בטיפולים המשך שהות נעימה לכם בחו"ל

nochi

New member
הי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif,

הקורס שאנחנו עשינו הועבר במרכז שבו ילדתי,נמשך כמה שבועות ועלה $86 לפני חצי שנה. אני חושבת שהיה די נחמד להיות קודם כל עם הבעל ועם עוד 10 זוגות בערך, כולם מתרגשים בחוייה של להיות בהריון בפעם הראשונה ביחד. בתכלס, איך שהיתחילו לי צירים שכחתי מכל תירגולי הנשימות וכו... אבל זו רק אני.. בסה"כ לא הכרחי אבל נחמד.

למעלה