שאלה בקשר לקידודים בפרמייר.

שאלה בקשר לקידודים בפרמייר.

אהלן, מדי פעם אני קופץ לביקור ואם אפשר אני עונה על דברים שאני יודע. אני יודע שאני חייב לכם הסבר על אפקט ה"בולט טיים" - לא בקרוב, ואשמח אם תסתפקו במה שיש ותשימו במאמרים בכל מקרה. אבל לא משנה, יש לי שאלה חשובה: יש אפשרות בפרמייר כשעושים Export-Timeline לשמור את האיכות של הסרט בלי לייצר קובץ Uncompressed Avi? הנה העניין: דגמתי מלא חומר ואין לי מקום לשמור את כולו לא מכווץ - אני מכווץ אותו ב DivX כלשהו ומכניס ל-Timeline. מיותר לומר שאני לא רוצה לייצא אותו ושוב לכווץ אותו ולאבד עוד איכות... אני מבין שהבקשה שלי היא די יומרנית וסביר להניח שבלתי אפשרית עקב אופי הכיווץ, אבל בכל זאת אשמח אם תהיה לי תשובה חד-משמעית ביד. תודה!

roli

New member
תלוי עם איזה פורמט אתה עובד

אם אתה עובד עם dv ויש לך כרטיס שתומך בdv native אז אין לך בעיה כי האיכות נשמרת, ואין שום סיבה לכווץ לdivx. אם יש לך חומר אנלוגי אני חושב שממילא דגמת אותו ב mpeg2 i frame ,(חשוב לדגום ב highest qulity)וגם אז הוא שומר על האיכות אחרי export. אם הבעיה שלך היא רק מקום, אני מכיר פתרון אחד- קנה הרד דיסק חדש, אתה יודע, הם יחסית זולים מאוד היום. דרך אגב, עריכת וידאו היא הרבה יותר זורמת, קלה ובריאה למחשב בכל מקרה אם אפשר לעבוד מתוך כמה דיסקים במקביל. פרוייקטים גדולים אפשר לעשות רק ככה.

סבבה, תודה על התשובות,

אני אפנה למעסיקים שלי ואקנה כנראה הארד-דיסק חיצוני 120Gb Firewire. ד"א הכרטיס שלי הוא FireWire רגיל ואני לא בטוח אם הוא תומך ב-dv native. יש לך מושג?

roli

New member
לא יודע בקשר לכרטיס שלך

בדקת באתר של החברה?

למעלה