שאלה בקשר לקניית פאלם חדש

YosMan1

New member
שאלה בקשר לקניית פאלם חדש

מכשיר ה TE של אחותי שבק והיא שאלה למה כדאי להחליף. בדקתי קצת את השוק ונדהמתי לגלות שהמוצר כמעט מת. היא מתעקשת על פאלם (אני כבר עברתי מזמן) אבל לא הצלחתי להבין האם המכשירים שיש היום TE2 ו TX תומכים בעברית יש באתרים כל מיני הגדות מוזרות כמו עברית לייט ועברית שתוחלף בעתיד לעברית מלאה וכולי.. האם יש לשני המכשירם עברית מלאה? האם העברית תומכת באימייל POP שיורד ישירות ב WIFI ? האם יש תמיכה בעברית ל מסמכי אופיס בפאלם?

2cookie

New member
תשובות

1. כל פאלם תומך בעברית, חלקם באופן בסיסי וללא תרגום הממשק. (עברית לייט, קריאה וכתיבה) 2. הורדת EMAIL ב-POP דרך WIFI אפשרית גם בעברית, הבעיה היא שב-TE2 אין WIFI. 3. יש תמיכה למסמכי אופיס בפאלם אבל היא עלובה ולא מאפשרת לסמן טקסט ולערוך אותו בצורה נוחה מתוך המסמך ולא מתוך המקלדת הוירטואלית.

YosMan1

New member
אני אהיה יותר מדויק בשאלות

TX - יש תמיכה עברית מלאה או לא? יש תמיכה עברית באימייל? TE - יש תמיכה עברית מלאה או לא? יש תמיכה עברית באימייל?(אפשר להוריד אימילים גם דרך מודם טלפון BT לא חייבים WIFI זו היתה רק דוגמא)

yaniv79

New member
יש עברית מלאה ב-TE2

ויש תמיכה מלאה במסמכי וורד ואקסל כולל עריכה תקינה כאשר מעלים את המקלדת הוירטואלית. התעלם מההערה של קוקי בנושא, הוא לא מבין בפאלמים
יניב

2cookie

New member
תמיד טוב לקנות פאלם

ולגלות אחר כך שעריכת המסמכים בעברית היא בדיחה

yaniv79

New member
על מה אתה מדבר? עריכת מסמכים

עובדת כראוי בעברית בהסתייגות היחידה שצריך להעלות את המקלדת הוירטואלית לשם כך ( בדיחה ממש מצחיקה, נכון? ). הנושא הזה כבר עלה בפורום והיו משתמשים שציינו שזה עובד כראוי ( אם זכור לי נכון נטלת חלק בשירשורים האלו ). לא מובנת לי המטרה שלך עם סילוף העובדות.

AYELET1

New member
יש תמיכה בעברית

אבל לא ביוניקוד למרות שגם כאן אפשר להסתדר בעזרת תוכנת עזר מסויימת לגבי תפריטים ממש לא זוכרת מעולם לא השתתמשתי בממשק בעברית

external

New member
מה לגבי הבעיה של ה-IR והעברית?

האם הבעיה נפתרה או שעדיין צריך לבטל את העברית ולעשות ריסט למכשיר לפני שניתן לשלוח או לקבל נתונים ב-IR?

למעלה