שאלה בקשר לקניית שחקנים...

Psycho MC

New member
שאלה בקשר לקניית שחקנים...

אני משחק עם מילאן ואני מעוניין בפרנצ´סקו קוקו (ברצלונה) כדי לחזק את האגף השמאלי בהגנה, כי יש לי רק שני שחקנים באגף הזה, אבל אני לא מצליח לקנות אותו! הוא עולה 9 וחצי מיליון דולר (יש לי כסף כזה ממכירת כמה שחקנים מעולים), וכשאני מציע את הסכום הזה תמיד מסרבים לי, וכשאני מעלה את הסכום נגיד ל-15 מיליון דולר, המועדון (ברצלונה) מסכים אבל השחקן לא, כי הוא שמח איפה שהוא עכשיו. איך אני יכול לגרום לו לעבור אליי? אותו דבר גם עם סילבסטרה (מנצ´סטר יונייטד) שהוא עולה 6 וחצי מיליון דולר ותמיד כשאני מציע סכום גבוה מזה, המועדון שלו מסכים אבל הוא לא! מה אני אמור לעשות???

ליטן א

New member
המממ...

זה קורה הרבה, אבל אין הרבה מה לעשות בנידון. הוא לא רוצה לעבור, אז הוא לא יעבור, אלא אם כן נגמר לו החוזה. לדוגמא, מציעים לנימני (במציאות) לשחק במכבי חיפה, אבל הוא לא מוכן, למרות שלוני כבר מסכים לשחרר אותו. מה חיפה יכולה לעשות עם זה? נאדה.. מספר סיבות: 1. הוא אוהב את המועדון, ולא רוצה לעזוב אותו. 2. הוא שונא את המועדון שלך, (לדוגמא, שמעון גרשון לא יעבור למכבי ת"א.. הסיבות ברורות) 3. הוא לא מכיר את השפה, ולא רוצה להגיע למקום זר וכן הלאה... מה אפשר לעשות? כלום.. לחכות אולי לסיום החוזה שלו.

אין לך מה לעשות עם שחקן..../images/Emo60.gif

אין לך מה לעשות אם שחקן לא רוצה לבוא לקבוצה שלך חוץ מלעשות הישגים אם את רוצה שחקן למקום הזה אני בדרך כלל מסיט שחקניי אמצע לאגף שמאל כי אין הרבה שחקנים בשמאל(חוץ מטוטי אבל הוא משחק בקישור)

zidane4444

New member
שאתה נכנס למסך הקניות , תכנס ל.....

פילטר ותשים את המשבת על שחקנים שמעוניינם ואז תקבל רשימה של שחקנים שמוניינים לעבור אלך

ליטן א

New member
לאו דווקא.

יש שחקנים, שלא יופיעו ברשימת ה"מעוניינים", אבל יסכימו להדיין על חוזה עם הקבוצה, ורק תמורת שכר גבוה מאוד, יהיו מוכנים לשחק בקבוצה. אבל הם עדיין אפשריים.

Psycho MC

New member
אז אין סיכוי שאקבל את השחקן הזה...

בזמן הקרוב, כי החוזה שלו נגמר בשנת 2006 וזהו! הוא דוקא כן אוהב את המועדון שלי כי הוא (נראה לי) תוצר מחלקת הנוער של מילאן ושיחק במילאן לפני שעבר לברצלונה 4 שנים (שנתיים בנוער). הוא איטלקי, אז אין סיבה שלא יכיר את השפה. והסיבה, שבגללה הוא לא עוזב, זה שטוב לו בברצלונה. אני ממש רוצה אותו!!! דרך אגב החתמתי את פרדריק ג´אי הצרפתי והוא מגיע אליי בתחילת ינואר... מישהו שיחק איתו פעם???

zidane4444

New member
תאמין לי עוד שנה שנתיים בארסה בדרך.

כלל מפוצצים את הסגל ואז הוא כבר לא יפתח שם אז יהיה לך סיכוי לגנוב אותו

KaZaM

New member
חפש שחקן אחר יש טובים ממנו בהרבה

אני מתכוון לקוקו

ziv 20

New member
יש מגן שמאלי מעולה בסלטיק

קוראים לו כריני משהו כזה והוא צעיר ותוך שנה שנתים אצלך בסגל הוא הופך לאחד המגנים הטובים במנג´ר והמחיר שלו די זול בהתחלת המשחק והוא בטוח יבוא אליך

למעלה