שאלה בקשר לקניית mp3 פשוט!

t h e pinky p

New member
שאלה בקשר לקניית mp3 פשוט!

שלום,אני מחפש נגן mp3 בתקציב כמה שיותר נמוך,לא רוצה יותר מדי:24 שירים מינימום (להמיר את זה למגה בייט נגיד 125..). בלי תחכומים ובלי טריקים מיותרים!!!. מה המחיר למכשיר בסיסי כזה?. היכן ניתן לקנות?

יאיר B

New member
אתה רוצה נגן שהוא פשוט וטוב או נגן

פשוט וזול? אם אתה רוצה פשוט וזול, קנה ג'נרי (כמו שמוכרים במכירות הפומביות). הוא יודע רק להשמיע מוזיקה, אבל האיכות שלו לא משהו והאמינות איומה. אם תרצה כזה, כל הג'נריים הם אותו דבר, קנה מה שתרצה (בכל מקרה הכל מגיע מאותו מפעל...). אם אתה רוצה משהו קצת יותר טוב, יש את הסאנדיסק.

t h e pinky p

New member
אוי,תעשו לי טובה!!!../images/Emo46.gif

עדיין לא ניתקלתי אמ פי מדבקה שהיתקלקל.. אז נכון יש יותר טובים אבל על המילה "שם" שמעת? גם על זה משלמים... מה כבר המילה אמינות כוללת? שאתה אומר אמין לא אמין אתה מתכוון שהמכשיר ישפוך לאגר אחרי כמה חודשים? אני עדיין לא ניתקלתי במיקרה כזה!!. וגם אם זה יקרה יש אחריות לא?. יש לי דיסקמן שעלה 180 ש'ח של חברה לא מוכרת! 4 שנים 0 תקלות! תסביר את זה?

shaiman

New member
מה אתה רוצה?

נתן לך תשובה, השקיע בשבילך ורשם. זו דעתו, ואכן עפ"י ניסיון נגני המדבקה נהרסים מהר יותר. לפי דעתי לשלם 300 ש"ח על נגן של סאנדיסק זה הוצאה משתלמת.

ramonsegev

New member
מה אתה רוצה ???

מה אתה מעביר ביקורת, הבן נתן חוות דעת (שלדעתי היא נכונה ומדוייקת), תגיד שאתה חולק עליו תגיד שאתה לא מסכים אבל ככה, מנפח את החזה? בקשר לשאלתך, יש נגני מדבקה ( כן כן בדיוק כמו באופניים
) האיכות השמע על הפרצוף, לא מתאימים לריצה, מתקלקלים במהירות (מנסיון) ולא שווים את ההשקעה! קנה נגן פלאש ב300 - 500 ש"ח זה שווה! אם יש לך שאלות שאל! בלי להתעצבן! רמון שגב

t h e pinky p

New member
סליחה אם היתעצבנתי

פשוט אני שאלתי על מכשיר בסיסי ופשוט ומפני שפה זה פורום של מתמחים בדבר כמובן שינסו להמליץ לי על מכשירים איכותיים ויקרים,ואני מדבר על מכשיר בסיסי!!!! אבל לא משנה.. אז קצת יותר פרטים,יש לי 300 ש'ח!. אחרי גלישה באתרי מכשירי חשמל קיבלתי בסיס כל שהוא לגבי טווח מחירים וחברות.. אז למעשה מה שנותר לי לדעת,מאיזו סוג חנות לקנות?האם המחירים בחנויות צילום לאומת חנויות מחשבים (באג לדוגמא) וחנויות מוצרי חשמל (סאקל,בסט באי וכל אלו). או הרשת החדשה(?) "big box". איפה כדאי לקנות? תודה מראש וסליחה על ההיתעצבנות

ramonsegev

New member
אאל"ט במחיק כזה תקנה מדבקה

תוסיף עוד 150- 200 ש"ח ויהיה אפשר לדבר על נגנים ברמה יוצר גבוהה (תחסוך חודש חודשיים)

gt-master

New member
תקנה SMART, הכי טוב בנגנים

סאונד ברמה,רדיו עם קליטה מהמשובחות. הקלטה פצצה עם רגישות והכי חשוב,זה מחזיק שנים. רק מה לא ברור לי מה אתה רוצה? למה נכנסת לשאול? שאלת,מתברר שאתה כבר יודע כמה טובים הנגנים הזולים מסין שבאים על משקל. מה זה חשוב איפה לקנות? מה שחשוב זה איפה לזרוק את הזבל הזה לאחר חודש . רק שתדע ש300 ש"ח לא מספיק אפילו לאוזניות ברמה.

gt-master

New member
שקרן

לפני 4 שנים לא היו דיסקמנים ב 180 ש"ח. "שאתה אומר אמין לא אמין אתה מתכוון שהמכשיר ישפוך לאגר אחרי כמה חודשים? אני עדיין לא ניתקלתי במיקרה כזה!!" - לא נתקלת במקרה כזה? מה אתה ?עובד במעבדת אלקטרוניקה ויש לך נסיון וצברת ידע וסטטיסטיקה בנוגע תקלות מכשירים. הזבל הזה מתקלקל לרב אחרי חודש ורק מעטי וברי מזל נופלים על מכשיר שמחזיק הרבה. מעבר לכך על איכות שמעת? יש אנשים שחשוב להם הסאונד והם גם מסוגלים להבחין בין סאונד טוב לסאונד לא משהו. שאלת? קיבלת תשובה מבעל נסיון. אתה יותר מנוסה ויודע? למה אתה שואל? לך תקנה ותהנה.

TheBlackPearl

New member
נצל"ש

היי,פעם ראשונה שאני כותב כאן. החלטתי לנצל את השירשור,שמתאים לשאלה שלי. יש לי נגן סאנדיסק 1 ג'גה. אני מאוד מרוצה ממנו אבל יש לי בעיה אחת. אמרו לי שיש לו תמיכה בעיברית אבל במקום לראות אותיות בעיברית אני רואה סמיילים.מישהו מכיר את הבעיה הזאת? מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת אם בכלל?

למעלה