שאלה בקשר לקריאה בקפה

ילדה2424

New member
שאלה בקשר לקריאה בקפה

האם מישהו כאן הלך לקוראת בקפה סנא קומע ביפו, או עשה אצלה קמע אם כן, יש איזשהן תגובות או המלצות. אני שמעתי עליה דברים טובים אבל בכל זאת חוששת אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה

כנראה שאף לא אחד מאיתנו הלך אצלה

לכן מספר התגובות שואף לאפס במקרה זה קריאה בקפה היא שעשוע רציני...תלוי בהתייחסות אליה דרושה מידה של פתיחות והבנה שיש בדברים משום הדגשת אפשרויות עתידיות מסוימות ועמעום אחרות תהני

rucale

New member
אם שמה של הקוראת בקפה שרה ...אז

בוקר טוב, לפני כ-15 שנים שוטטנו חברתי ואני ביפו. היא היתה אז רווקה בגיל 33 ורצתה לדעת אם תתחתן בכלל ואם יהיו לה ילדים. נכנסנו לקוראת בקפה . היא אמרה לחברתי שבעלה לעתיד ישא בשמו את האות "א" ו- "י" וכן שהתקופה לשינוי תהיה מורכבת מ-2 כלומר או שבועיים או חודשיים וכו'. אכן לאחר כחדשיים היא הכירה את בעלה הצפוי ונכון היה לגבי השם. לגבי איני זוכרת משהו מיוחד פרט לסקירה מסויימת על מצבי. זהו פחות או יותר, אני חושבת שאם זה יעשה לך טוב, אז לפעמים אפשר פינוק כזה, רק כדי להתנסות מול דמות שאולי מתקשרת בצורה מסויימת ואולי רק תגביר את בטחונך העצמי בתחושותייך האינטואיטיביות. קחי זאת בכיף, רחלי.

rucale

New member
חוץ מזה שימו דיסק של דמיס רוסוס

ותרגישו קצת נוסטלגיה בכיף! בוקר נפלא ומלא תודות! רחלי.

neophile

New member
אני קורא לעצמי בקפה

כשאני שותה שחור וזה דיי פשוט . רק לשפוך את המשקעים לתוך צלוחית או רק את הנוזלים ולהסתכל בסימנים , כמו כל שיטה של scrying או בעברית "בהייה" זה דורש קצת אימון , כי בהתחלה את לא בהכרח תראי שום דבר ,צריך בסבלנות לסובב את זה בכל מני זוויות ולבהות עד שקולטים משהו .

סיריוס1

New member
אצלי זה בכדור בדולח(זכוכית ליתר דיוק)../images/Emo221.gif

אולם שמתי לב שאם אני רוחץ את הכדור לפני ההתבוננות או מטעין אותו ברייקי, התמונות שאני רואה יותר רצויות ויפות ( ללא פרצופים מפחידים או דמויות מוזרות כמו דרקונים וחוצנים ). אני מצליח לראות נופים מהממים ביופיים, ערים עם בתים ואנשים בשוק, פרצופים של אנשים יפים ומרשימים, חופי ים עם אוניות, רחובות בערים גדולות וכו'... לעיתים צריך להתאמץ כדי לראות פרצופים מביטים ימינה ולא שמאלה. ולאחר המאמץ ושינוי הבבואה יש תחושה של איזון רגשי ושלווה פנימית. כלומר הראיה של תמונות ואותיות תלויה באיזון פנימי ויוצרת/משנה איזון פנימי תודעתי. ואם מחזיקים גבישים בעת ההתבוננות בכדור בדולח או חלוקי ים מעגולים, התמונות קשורות לים ונופי טבע... רק צריך הרבה סבלנות ( שעות ) עד שרואים את הבבואות...

maysabel

New member
אני בטוחה שאצלך מתאים שיהיה כדור..

בדולח/זכוכית כמובן..

למעלה