שאלה בקשר לקרם ברולה והמים הרותחים מה תפקידם?

zipora0246

New member
שאלה בקשר לקרם ברולה והמים הרותחים מה תפקידם?

http://www.youtube.com/watch?v=yiD4TNxmXM8
הכול בסרטון היה מובן מלבד דבר אחד: מה תפקיד המים הרתוחים??
לאן היא שפכה אותם? לכל כלי מעל הקרם??
כי לא היה נראה שהיא שפכה אותם לכל כלי עם קרם ברולה

מישהו יכול פליז להסביר לי?:((
 

zipora0246

New member
מישו יכול לתת לי מתכון פשוט לקרם ברולה?

צפיתי בסרטונים ביוטיוב אחרים ובהם בכלל לא מכניסים את התערובת של הקרם לתנור אלא ישר למקרר/ מקפיא

אוף אני עובדת עצות כל מתכון שונה לגמרי
מישהו יכול לעזור?
 

יצורה

New member
המים הרותחים מיותרים

קרם ברולה אמורים לאפות בטמפרטורה של עד 100 מעלות. המים הם סוג של אינדיקטור לחום התנור - אם הם מבעבעים, יודעים שהתנור חם מדי. אמורים לשפוך אותם לתבנית נפרדת, אבל בתנורים חדשים, שהם מדויקים יותר, אפשר לוותר על המים.
אין לי מתכון בשלוף, צריכה לחפש בבית, אבל יכול להיות שבמתכונים שראית מבשלים את הקרם לטמפ' של 83-85 מעלות ואז מקררים.
כשמדובר בקרם ברולה כהלכתו, מביאים אותו לטמפ' הזו בתנור.
 

er2900

New member
תפקיד המים

תפקיד המיים הרותחים הוא לשמור על ויסות נכון של החום.
זה מאוד חשוב , אגב גם בעוגות גבינה...
אני שם את הקוקטים בתוך תבנית ושופך מים בתבנית, מה פתאום מעל הקרם ????
אסור בכלל שזה ייגע בקרם.
 

zipora0246

New member
לא הבנתי שומדבר... איפה אתה שם את המים?

הבנתי שאתה לא שופך אותם על הקרם אוקיי
איפה אתה שם את המים??
בתבנית/ קוקט נפרד סמוך לשאר תבניות הקרם??
מים רותחים שנמצאים בתבנית נפרדת לתבניות הקרם מה ואיך בדיוק הם מווסתים את החום??
 

bali

New member
מנהל
את המים הרותחים שמים בתבנית מלבנית

בתבנית הזו, שעכשיו היא אמבט מים חמים, שמים את הקוקוטים עם קרם הברולה. המים צריכים להגיע לחצי מגובה הקוקוט, רק מבחוץ כמובן.

המים מגינים על הקרם שלא יתבשל בחום גבוה מדיי, הקרם חצי נאפה חצי מתבשל במים.
 

zipora0246

New member
אז בעצם את הקוקוטים לא להניח על תבנית התנור

השחורה השטוחה...
בעצם את הקוקוטים להניח על תבנית אחרת שיש לה עומק דיי מספיק למלא בה מים ולשים את הקוקוטים על התבנית שממולאת במים רתוחים?
הבנתי נכון?
 

bali

New member
מנהל
הבנת נכון


תבנית שאפשר יהיה למלא בה מים לפחות בגובה 2-3 ס"מ.
 
למעלה