שאלה בקשר לקרם ציפוי לעוגה

שאלה בקשר לקרם ציפוי לעוגה

שמי יעל ואני מבקרת כאן מדי פעם לקבל רעיונות. ביום א' הקרוב נחגוג עם הכיתה של בתי את טקס קבלת התורה. כבר עשיתי חיפוש כאן ובפורום המקביל וראיתי רעיונות רבים לעיצוב עוגת ספר תורה. שאלתי היא באיזה קרם אפשר לצפות את העוגה שלא יהיה עם שמנת מתוקה, וזאת מכיוון שאני לא בטוחה שיש מקרר במקום שבו ייערך הטקס והעוגה תצטרך להיות כ-4 שעות לפחות ללא קירור. קרם עם שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג עלול להתקלקל וגם קרם שוקולד עם שמנת מתוקה עלול להתקלקל. בתודה, יעל
 

net the jet

New member
אז תחפשי קרם של פילסבורי מוכן, יש לבן ויש

שוקולד, הטעם לא רע בכלל וזה עמיד בחוץ. או- קרם חמאה, גם די עמיד מחוץ למקרר. שניהם קרמים די סמיכים שנוח לצפות איתם, וגם אם יש צורך לצבוע עם קצת צבע מאכל.
 
למעלה