גברת לנדאו
New member
שאלה בקשר לקרם קראמל
שלום
נתקלתי במתכון שאומרים שמזכיר טעם של קרם קראמל , בו טורפים ביצים, מוסיפים סוכר, מלח ווניל ומערבבים,
אח"כ מחממים חלב על אש בינונית וכשהוא חם לפני רתיחה יוצקים אותו לתערובת הביצים והסוכר מערבבים הכל ביחד
ואופים
רציתי לשאול מס' דברים,
במתכון מציינים שצריך להכין בשלב ראשון בצק עבור הפאי.
זה חובה או שאפשר פשוט לשים נייר אפיה בכל משקע בתבנית האפיה של המאפינס , לשים בו את הבלילה, לאפות וזהו?
דבר שני, יש לי תבנית אפיה למאפינס ממתכת קשיחה. רציתי לשאול האם בשקעים בהם אני לא שמה בלילה יכולים להתחמם ולקרות להם משהו אם זה נמצא בלי בלילה או שלא חובה למלא את כל המשקעים בעת החימום?
ועוד שאלה, אחרי האפיה לאן מוציאים את הקרם האפוי? הכוונה איפה מאחסנים אותו? במקרר? ישר במקפיא?
אודה על עזרתכם בעניין
וחג שמח!
שלום
נתקלתי במתכון שאומרים שמזכיר טעם של קרם קראמל , בו טורפים ביצים, מוסיפים סוכר, מלח ווניל ומערבבים,
אח"כ מחממים חלב על אש בינונית וכשהוא חם לפני רתיחה יוצקים אותו לתערובת הביצים והסוכר מערבבים הכל ביחד
ואופים
רציתי לשאול מס' דברים,
במתכון מציינים שצריך להכין בשלב ראשון בצק עבור הפאי.
זה חובה או שאפשר פשוט לשים נייר אפיה בכל משקע בתבנית האפיה של המאפינס , לשים בו את הבלילה, לאפות וזהו?
דבר שני, יש לי תבנית אפיה למאפינס ממתכת קשיחה. רציתי לשאול האם בשקעים בהם אני לא שמה בלילה יכולים להתחמם ולקרות להם משהו אם זה נמצא בלי בלילה או שלא חובה למלא את כל המשקעים בעת החימום?
ועוד שאלה, אחרי האפיה לאן מוציאים את הקרם האפוי? הכוונה איפה מאחסנים אותו? במקרר? ישר במקפיא?
אודה על עזרתכם בעניין
וחג שמח!