שאלה בקשר לראיון בצו הראשון

CANDY MAN

New member
שאלה בקשר לראיון בצו הראשון

קיבלתי צו ראשון ויש לי כמה שאלות: אמרתם שבראיון האישי אם רוצים להגיע למשל לקרבי אז צריך להגיד את זה ואני החלטתי שאני רוצה לקבל יום סיירות ומשם לשייטת 13 (יש לי ציפיות אהה...) רציתי לשאול אם יעזור לי בראיון זה שאני יזכיר למראיינת מאה פעם שאני רוצה רק קרבי ושום דבר חוץ מקרבי? אני גם בטוח שהם שואלים למה וכבר יש לי תשובות "מנוסחות יפה" בראש ככה שאני חושב שאני מסודר מהבחינה הזאת כדי לקבל את כל הנקודות האפשריות של הראיון האישי! מה אתם אומרים ? יש עוד דברים שצריך לדעת? ברכה, CANDY MAN איש השייטת בעתיד!

נריה_ה

New member
חצי תשובה

תגיד את זה שאתה רוצה רק קרבי, (אבל תעשה את זה בשכל...) זה טוב! אם היא תראה שאתה רוצה מאוד קרבי היא תשאל אותך שאלות בשלבים בסגנון כזה: "מה אם לא תתקבל לשייטת? האם תסכים להתגייס לצנחנים?" אם תגיד כן אז היא תשאל "ואם לא יהיה מקום בצנחנים תסכים גולני?", אם תגיד כן היא תשאל "ואם לא יהיה מקום בגולני תגיע לשיריון?" אם תגיד כם היא תשאל "ואם הצבא ירצה אותך בתותחנים במקום שריון האם תלך?" תראה לה גם שאתה לא עושה בעיות, ממושמע, רציני, מודע לצרכי הצבא, ויחד עם זאת רוצה להגיע ליחידה קרבית.

Swoosh

New member
לקנדי מן

בקשר לשאלה שלך, ישאלו אותך בצו ראשון אם אתה רוצה קרבי, ואז היא תעבור על מספר מקומות קרביים שבהם תוכל לשרת( צנחנים גולני שריון וכו), והיא תשאל אותך איך תרגיש אם תגיע לכל אחד מהם, אם תהיה מאוכזב וכו. בתור אחד שהיה מורעל בטירוף על השייטת והיה בגיבוש האחרון אני חושב שאני יכול לעזור לך קצת, בעניין הכושר בעיקר. אם יש לך שאלות לגבי כושר ורמת הגיבוש תשאל חופשי, אם תרצה את האיסיקיו שלי תשאל. רפאל

תשובה

הראיון בצו ראשון בקושי קובע לך משהו ואני יודע את זה בגלל שבראיון שלי אני ה"תחלתי" עם המראינת ושאלתי אותה מה היא תכתוב עלי וכמה זה משפיע אז בתכל´ס היא כותבת עליך שורה. היא כותבת מה אתה רוצה וקצת דעה אישית וההשפעה של זה היא לא כ"כ חשובה. הדבר הכי חשוב זה המבחנים שקובעים את הקב"א אז אם יהיה לך קאב"א מספיקה כלומר 52 מתוף 56 תקבל זימון ליום סירות וזה ממש לא משנה אפילו אם תגיד שאתה לא רוצה כי צה"ל לא מוותר על אף אחד כמובן שיש גם את הפרופיל אבל הכי קובע זה הקאב"א

נריה_ה

New member
נו יצא משהו עם המראיינת?

איתי המראיינת התחילה, אבל היא עשתה את זה בעדינות, ואני לא רציתי...

ysofer

New member
דייייייי.. אל תתלהב

היא בסך הכל היתה יותר מדי נחמדה כדי להוציא ממך כמה שיותר מידע.. תרגע..

liorz1984

New member
נכון מאוד..

המראיינות לומדות את זה בקד"צ שלהן, את כל הטכניקות איך להוציא ממישהו מידע. היא משחקת אותה כאילו חברה שלך על מנת שתוציא כמה שיותר זבל על עצמך או דברים אחרים... זאת שראיינה אותי הייתה כזאת מלאכותית שצחקתי לה בפנים..

ysofer

New member
אצלי היא הייתה די טובה...

הביטה לי הישר לעיניים ושאלה דברים דוגרי, ישירות... וחיפשה אצלי תמיד סתירות בדברים וכל זה.. והיא תוך כדי זה היתה מאוד חייכנית וכל מה שנלווה לזה..

נריה_ה

New member
שכחת מילה אחת, "אולי"

אולי, אבל לא נראה לי. אני הייתי שם, ואני יודע מה אני מדבר.

okok4

New member
שמתם לב שהן נורא יפות?

הצבא כנראה יודע מה הוא עושה...

אלירן18

New member
כן, בסדר

אני מכיר הרבה בנות 20 שמתחילות עם בן 17 וחצי שבא לצו ראשון. עכשיו כשאני חושב על זה ההיא מהאימות נתונים התחילה איתי, היא הרי ביקשה את הטלפון שלי.... תהיה מציאותי!!

ysofer

New member
נריה-

מה היא כבר עשתה שהיא התחילה איתך??!?! הביאה לך ליטוף על החזה? נגעה עם הברך שלה בברך שלך? מה!??! תסביר לי! ועוד משהו-הן די מכוערות למען האמת..

נריה_ה

New member
ינון

היא קרעה את הבגדים שלה... פתחה את החזייה וצעקה: "נריה, נריה, רק אותך אני רוצה!!! בוא נעשה את זה כאן ועכשיו..." חחח....... חחחחח.... לא מצחיק...

ysofer

New member
צ´מע, זה יכול להיות נחמד.... ../images/Emo8.gif

שתיכם בחדר קטנטן ואינטימי כזה, היא מסתכלת לך עמוק בעיניים, ואתה מחייך חיוך שרמנטי לעברה.. היא מכניסה את העט לפה ומשחקת בו עם השפתיים החושניות שלה.. אתה קולט את המשחק ומעיף במהירות את המחברות מהשולחן הקטן הזה, היא מתיישבת עליו, קורעת את המדים מעליה, נאנחת בקול, מצמידה אותך המלש"ב הצעיר אליה בחוזקה ו... עזבו, זה לא לפורום הזה...

למעלה