שאלה בקשר לרדיו...

Everyday

New member
שאלה בקשר לרדיו...

שלום לכולם יש לי שאלה כללית לגבי רדיו בנגנים: יש רדיו מובנה, ויש רדיו באוזניות, זה אני יודע. אבל, בכל מקרה, האנטנה של הרדיו נמצאת באוזניות? אני מניח שכן, כי החלפתי כמה אוזניות בנגן שלי (קריאטיב FX120 עם רדיו מובנה), ובכל זוג אושניות שמעו את הרדיו באיכות קליטה (לא השמעה) אחרת - קלט יותר טוב ופחות טוב באותו מקום גיאוגרפי. בקיצור, השאלה היא, האם האנטנה נמצאת באוזניות בכל מקרה, גם אם הרדיו מובנה בנגן? תודה מראש, איתי

weird dust

New member
בדרך כלל האנטנה באוזניות

הרעיון הוא שאם האנטנה היא ברדיו יש לו אפשרות מאוד קטנה וזה לא טוב, ולכן האנטנה מחוברת לאוזניות וככה יש לו אנטנה ארוכה יותר.

Everyday

New member
אז מה עדיף?

תודה על התשובה המהירה... אם ככה, והאנטנה באמת באוזניות, איזה סוג של אוזניות עדיף בשביל לשמוע רדיו עם קליטה הכי טובה? אני נוסע הרבה ברכבת ובתוך הרכבת עצמה הקליטה ממש לא טובה, לעומת הקליטה ברחוב. אם אתם יודעים על סוגים או דגמים של אוזניות שמתאימות במיוחד, תכתבו לי אותם בבקשה כאן... תודה מראש, איתי

weird dust

New member
אין משהו שהוא דווקא עדיף

בעיקרון ככל שזה יותר מתכתי וזה מתכת שקולטת זה עדיף. אבל הכל כמעט אותו הדבר. ברכבת יש את כל הגוף שככל הניראה מפריע לקליטה. זה ניראה לי הגיוני ושאין הרבה מה לעשות

dani666

New member
מבדיקה מקרית שערכתי..

לי יש STORMBLUE לזה שעובד ליידי יש ארגוטק. אנחנו שנינו באותו חדר באמצע בניין בטון. השתמשנו באותן אזניות לבדיקה. הארגוטק לא קלט כלום ה STORMBLUE קלט משהו - מעט תחנות אמנם - אבל קלט. מסקנה - זה לאוו דווקא האזנייה -זה המכשיר

למעלה